興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

原帖由 ALAL 於 09-6-4 16:55 發表
為何現在阿AMAZON.CN 只能用AE 卡,噹噹好像也不能用香港銀行的信用卡?兩個星期前環是可以的

唔係呀, 我 9/6 用渣打credit card都可以o係噹噹比錢買書喎~~~~

男爵府

系米我晤識用,在檔檔的網上(如下)沒說可用香港的信用卡?

'
网上支付
1、当当网提供的网上支付方式

我们为您提供银行卡在线支付(工商银行、招商银行、建设银行、深圳发展银行、农业银行)、快钱网上支付、YeePay(易宝)支付、财付通支付、由首信支付平台支持的国外信用卡支付网上支付方式。

银行卡在线支付所支持的卡种有:
银行名称支持网上支付的银行卡名称
一卡通、信用卡
借记卡、信用卡
龙卡储蓄卡
中国农业银行 借记卡、准贷记卡
借记卡、信用卡
网上支付平台所支持的银行卡种有:
支付平台名称支持银行卡种
财付通支付点此查看
快钱网上支付点此查看
YeePay易宝支付点此查看
国外信用卡支付点此查看
2、银行卡的开通手续
因各地银行政策不同,建议您在网上支付前拨打所在地银行电话,咨询该行可供网上支付的银行卡种类及开通手续。

银行名称服务热线银行名称服务热线银行名称服务热线
招商银行95555中国银行95566交通银行95559
中国工商银行95588北京银行96169光大银行95595
中国建设银行95533中国农业银行95599深圳发展银行95501
上海浦东发展银行95528广东发展银行95508中国邮政11185
民生银行95568华夏银行95577中信银行86668888

唔係呀, 我 9/6 用渣打credit card都可以o係噹噹比錢買書喎~~~~ [/quote]

複式洋房

原帖由 ALAL 於 09-6-12 06:59 發表
系米我晤識用,在檔檔的網上(如下)沒說可用香港的信用卡?

你o係呢版係見唔到可以用香港 credit card o架, 佢係寫"首信支付平台支持的国外信用卡支付网上支付", 呢個就係喇~~~

你如果買書, 去到購物籃, 跟住佢 d step 去做, 去到確認送貨地址後, 付款時佢會有得比你揀 "国外信用卡支付", 我就係用 "国外信用卡支付" ok o左喇~~~

男爵府

當當我都得用visa比錢, 早兩日先落左order, 係amanon麻鬼煩得ae接受.

複式洋房

原帖由 bb623623 於 09-6-12 11:17 發表
當當我都得用visa比錢, 早兩日先落左order, 係amanon麻鬼煩得ae接受.

係啦, 淨收 ae, 運費又貴!!

男爵府

原帖由 bellytulip 於 09-6-12 11:29 發表

係啦, 淨收 ae, 運費又貴!!

買一set幾十本個d就好抵, 佢成set都係當一個item計, 都好合理, 但我張ae仲未批出黎呢, 真係麻鬼煩, 批左先冇貸就gig c!!!

別墅

上個月在amazon.cn買書, 用VISA 就得LAR WOR, 唔一定要AE。

大宅

No visa card is accpeted since June.

原帖由 little_prince 於 09-6-12 14:43 發表
上個月在amazon.cn買書, 用VISA 就得LAR WOR, 唔一定要AE。

民房

我問過 首信易, 覆話:
(由於收單銀行對卓越網VISA,MASTER支付通道進行調整,暫時卓越用不了此通道.)

首頁

尾頁

跳至