美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

回覆 jenny623 的帖子

我皮膚中性偏乾, 冇做導入, 已做左3次 laser facial。打之前之後一星期要注意補濕, 之前補濕足夠, 打時冇咁痛, 之後補濕係因為打完會乾, 我問左醫生意見, 補濕我只會用法國 AVENx 牌子既補濕面膜, 搽上吸收後洗淨, 夜晚敷左, 第二朝會睇到效果, 而且皮膚敏感人士都岩用, 跟住搽平時護膚品。除此之外, 就係要做足搽防曬, 尤其剛打完一星期, 皮膚會更加吸光。我冇買佢地任何產品, 因為同類產品唔駛咁貴。

侯爵府

回覆 littledook 的帖子

我都係買呢個 5次 medical laser package, 已打 3次, 4月會打第4次, 冇改過我booking, 就算醫生打結焦, 只係每次 既last 1 part 由醫生打4點結焦, 唔會整整一次全由醫生打, 我估呢度係CS 誤會你意思, 所以話你個 package 冇包醫生打足一次。

侯爵府

回覆 Ocean419 的帖子

要打幾多次先見效, 要見左醫生, 等醫生評估你係邊類型既斑, 就算同一類型既斑, 效果都因人而異, 有d人要打多幾次, 有d人打少幾次, 佢地都俾唔到確實答案, 但打完淺左就一定會。

侯爵府

回覆 jenny623 的帖子

我10月底會做第9次, 我冇做導入, 只做打斑同嫰膚, d斑已去得7788, 荷爾蒙斑難搞d, 要繼續努力, 但皮膚整體提升左, 膚色勻云, 水潤同細緻左, 我已係熟齡膚質, 有咁效果好滿意, 我會再join 多5次, 但求將較頑固斑斑打散清走。

首頁

尾頁

跳至