想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

42歲,AMH3.2 , 老劉& Dr.Tay 話睇月經準丶AMH指數,應該仲有貨,但點解打針到D11只有2粒卵?今日D13已在台灣等老劉判斷day幾抽卵,好驚好驚連呢2粒都成唔到胎 ,我針劑份量係 G-225(D3-D9), M-150(隔天打一支,合共打了三支),C- 50 (隔天打,合共打了三支),劑量算少嗎?

求教JM🙏,請問短短3-4日會唔會谷到多一丶兩粒卵呢?好傷心好傷心

複式洋房

Nmon 發表於 18-3-31 08:27
42歲,AMH3.2 , 老劉& Dr.Tay 話睇月經準丶AMH指數,應該仲有貨,但點解打針到D11只有2粒卵?今日D13已在台 ...

应该唔会,看后面还会长吗

複式洋房

回覆樓主

你自己出去照?
我果時老劉唔會講有幾粒,直到抽左先講
如果到佢照都唔靚,佢會加藥㗎,放心啦

大宅

回覆樓主

成功只要一粒就夠,要有信心

大宅

多謝妳地回覆,我很㥬惶無助,今日D13再照,老劉話只剩一粒,建議我照抽,有冇JM抽的時候多過照超聲波嗰陣?

點解AMH 3.2 都谷唔到卵?

男爵府

Nmon 發表於 18-3-31 16:43
多謝妳地回覆,我很㥬惶無助,今日D13再照,老劉話只剩一粒,建議我照抽,有冇JM抽的時候多過照超聲波嗰陣 ...

每一期個體質都吾同

大宅

Nmon 發表於 18-3-31 16:43
多謝妳地回覆,我很㥬惶無助,今日D13再照,老劉話只剩一粒,建議我照抽,有冇JM抽的時候多過照超聲波嗰陣 ...

我抽到比照到嘅卵多

醫生有冇幫你抽血驗e2,當時醫生話個e2係會預測到取卵數量同埋卵巢對針劑嘅反應,佢見到我啲卵有長大同e2 隔幾日就double up先決定取卵日子

大宅

回覆 kevama 的帖子

多謝妳鼓勵,但睇黎好渺亡

複式洋房

Nmon 發表於 18-3-31 08:27
42歲,AMH3.2 , 老劉& Dr.Tay 話睇月經準丶AMH指數,應該仲有貨,但點解打針到D11只有2粒卵?今日D13已在台 ...

3.2係咩單位?pmol定Ng
Day 2/3照時有粒基礎卵泡?

禁止訪問

2018復活節勳章

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至