時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

開心吸收勳章

牛子 發表於 18-4-6 12:01
rip啦分身又想玩左右開弓自己捧自己
時政有呢個好 正正一面照妖鏡甘 分身 回魂一照即封
自由就真係大把分身啦 都唔明上個網要甘多分身黎做咩
除非有咩企圖啫

成日話咩護短 話咩五毛果d 你試下去問秦檜 佢認唔認自己係賣國賊

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

tester5 發表於 18-4-6 12:09
我冇葡萄,如果我要葡萄,真係多多都唔夠。我係以我窮人既唸法去想啫。要買,現在仲唔買?等通車, ...

港珠澳大橋開通後,國内交通四通八達。

你嫌通車後,珠海樓盤貴,可以考慮隔鄰中山市,都係幾十萬一層,豊儉尤人。

揸車返大陸,好過搭船限時限刻,方便好多。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

tester5    發表於 18-4-6 12:40
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ning.. 發表於 18-4-6 11:52
其實,阿連登仔前面啲留言,都有幾個唔似出自佢的手筆。
精人出口蠢人出手,都唔知係未又係收pm代人出文。

地唔地下都好啦!有班人係玩得好精,要保住自己個宮戶或身份,只會在背後用pm 嚟指揮。
賊喊捉賊,巿井是非精,有對大耳喺唔同群組專要嚟收風,咁鬼得閒,現實中好明顯係loser,要靠做哩啲嘢嚟得到肯定同滿足感

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

入到時政又靜曬嘅
我真係好鬼鐘意睇啲所謂正義之士崩潰咗露出真面目嘅場面

香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

DoReMi媽媽 發表於 18-4-6 12:54
賊喊捉賊,巿井是非精,有對大耳喺唔同群組專要嚟收風,咁鬼得閒,現實中好明顯係loser,要靠做哩啲嘢嚟得 ...
群組又跟玩Pm,唔同玩法。
要篩選㗎喎!阿連登仔應該未入到。

入咁多群組仲要周圍是非當人情~好傷眼㗎!

侯爵府

ning.. 發表於 18-4-6 13:23
傷眼傷到盲

ning..    發表於 18-4-6 13:36
永遠不要和白痴爭辯,因為他會把你的智商拉到和他同一水平,然後用豐富的經驗打敗你。

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ning.. 發表於 18-4-6 13:23

入咁多群組仲要周圍是非當人情~好傷眼㗎!
食杞子

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

SillyU 發表於 18-4-6 13:25
傷眼傷到盲

珍珠宮

DoReMi媽媽 發表於 18-4-6 13:32
食杞子
多謝關心

象牙宮

ning.. 發表於 18-4-6 13:38
多謝關心

水晶宮

DoReMi媽媽 發表於 18-4-6 13:40

幾時啲黃屍先肯唔再理中國事 關心中國事呀,佢地真係又煩又悶,咁多年都仲係 五毛, 護短, 護主.......聽到好悶

象牙宮

ddkaka 發表於 18-4-6 16:41
幾時啲黃屍先肯唔再理中國事 關心中國事呀,佢地真係又煩又悶,咁多年都仲係 五毛, 護短, 護主.......聽到 ...
佢哋話佢哋為民主,但只可以得佢哋一種聲音嘅民主 情況同佢哋話中國封鎖新聞,但佢哋又成日講住中國新聞,睇住佢哋成日自己兜巴升自己,啪啪聲,真係好鬼痛

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

其實香港人咁善忘,轉頭又會因方便,而係咁用㗎啦!
睇以前d短樁、陸沉慺,咪一樣升到叭叭聲!

伯爵府

Charitymami 發表於 18-4-6 12:35
港珠澳大橋開通後,國内交通四通八達。

你嫌通車後,珠海樓盤貴,可以考慮隔鄰中山市,都係幾十萬一層, ...

好吸引現樓?

大宅

回覆樓主

大家點睇?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

水晶宮

小吳夫人 發表於 18-4-11 18:10
大家點睇?

唔同角度,唔同時間,潮汐漲退,影出嚟都會唔同,乜石屎都會邊形?今次又係邊個磚家扮晒專業咁坤啲單純人仕

首頁

尾頁

跳至