自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

王國長老

唔知點解次次見佢上鏡都五官勁濃妝, 唔知佢唔化濃妝個樣係點, 都睇唔清五官.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

畀面勳章

原帖由 BB200200 於 09-3-22 11:51 發表
尋晚10:45關電視, 因為無興趣睇佢作狀

Me too

She seems has no potential to be a super star

公爵府

2018復活節勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

c9 kay~快d收皮啦!!

子爵府

原帖由 nsxbobo 於 09-3-23 02:33 發表
c9 kay~快d收皮啦!!

講得好..............

我都想佢快d收.....

男爵府

我啱啱陀住bb果時係佢既化妝c,果時做緊愁人節隻碟....

當年佢仲未大肚,啱啱cool完牙~真人都幾靚(果時好瘦)
同佢合作左都有差不多一年...
平心而論,果時佢係好有衝勁既一個女仔~
亦都好好人....對所有人都ok既....好有禮貌~
佢好中意清唱英文歌,無時無刻...化緊妝,行緊路都會唱....
而且真係唱得幾好架....
可能而家生完bb,冇咩氣啫.....
自佢生完bb我地都冇見過lu....
只係過時過節收過佢既sms~
我估有時唔係佢想變既,係環境有變化囉...
我自己生完bb都減產左....而佢又要兼顧家庭,
又要上位.....又可以點呢...???
我冇睇佢個節目,唔可以評論d咩....都唔知而家既佢係點~

男爵府

環保接龍勳章

haa都唔like佢 :;pppp: , 大話精 報細數 ! :;pppp: :;pppp: :;pppp:

大宅

一D星味都冇!!

禁止訪問

水晶宮

真係大開眼界, 原來做左c9, 唔可以行出黎唱歌做藝人
憶蓮, 杜麗莎, 毛舜筠, 小s, 袁詠儀, 三嫂, 三姑全部要解約
原來中學無家政堂好怪, 我間中學都好怪, 我從未上過家政堂
唔識tong 蟹好奇, 我都唔識tong 魚同雞
c9一定要識煮送, 我朋友結婚20年, 從未煮過一餐飯

點解會咁既 ? 無野既, 當年梅艷芳, 林憶蓮, 葉倩文出道, 都勁俾人鬧, 千篇一律咁囉
even 而家連陳慧琳都勁多人話佢又乜又乜咁囉

男爵府

2009樂壇我實撐傅穎, 今日報紙有線起勢報導佢, 有咁有錢既後台, 做佢Fans都有面D..你今日撐o左未呀!

珍珠宮

原帖由 上校車 於 09-3-26 08:43 發表
真係大開眼界, 原來做左c9, 唔可以行出黎唱歌做藝人
憶蓮, 杜麗莎, 毛舜筠, 小s, 袁詠儀, 三嫂, 三姑全部要解約
原來中學無家政堂好怪, 我間中學都好怪, 我從未上過家政堂
唔識tong 蟹好奇, 我都唔識tong 魚同雞
c9 ...

我都諗唔倒有咩句子可以形容而家o既情況.....
紅左, 就一定會有人鬧到佢死死下、翻舊帳(即使佢已改過)。
當年學友(80s) 荒唐到不得了, 後來改過, 越來越討好, 但又唔見而家有人拎返出黎講佢當年o既野。
同樣情況, 點解而家香港人永遠唔放過d藝人
好有趣o既現象, 唔知各家大學o既social sciences有冇去究竟下呢個情況。

水晶宮

原帖由 goat 於 09-3-26 08:58 發表

我都諗唔倒有咩句子可以形容而家o既情況.....
紅左, 就一定會有人鬧到佢死死下、翻舊帳(即使佢已改過)。
當年學友(80s) 荒唐到不得了, 後來改過, 越來越討好, 但又唔見而家有人拎返出黎講佢當年o既野。
同樣情況, ...

黎呢度我學到好多野, 大開眼界, 亦引以為鑑
BK 真係好, 乜人都有

記起另一例子, 早排劉錫明好HIT架, 而家仲有無人提呢 ?

伯爵府

熱血勳章

睇到呢番言論我好驚, 乜而家啲人真係咁唸?

原帖由 keroroee 於 09-3-26 08:50 發表
2009樂壇我實撐傅穎, 今日報紙有線起勢報導佢, 有咁有錢既後台, 做佢Fans都有面D..你今日撐o左未呀!

話時話, 謝安琪會唔會好似張敬軒的命運咁, 紅完一輪開完演唱會後, 謝哂?

珍珠宮

原帖由 上校車 於 09-3-26 09:03 發表

黎呢度我學到好多野, 大開眼界, 亦引以為鑑
BK 真係好, 乜人都有

記起另一例子, 早排劉錫明好HIT架, 而家仲有無人提呢 ?

佢? 已經俾人鬧左勒

珍珠宮

原帖由 natzuki 於 09-3-26 09:05 發表
睇到呢番言論我好驚, 乜而家啲人真係咁唸?

話時話, 謝安琪會唔會好似張敬軒的命運咁, 紅完一輪開完演唱會後, 謝哂?

咁真係有d可惜, 兩個都有料之人(當然仲有極大進步空間).....
你咁提一提, 我諗起側田、衛蘭等有實力歌手, 又係紅左大約一年, 就唔見左人....

水晶宮

原帖由 goat 於 09-3-26 09:06 發表

佢? 已經俾人鬧左勒

唔知幾時我地兩個會俾人鬧呢

珍珠宮

原帖由 上校車 於 09-3-26 09:17 發表

唔知幾時我地兩個會俾人鬧呢

隨時起埋底添啦。
好"禮貌" d o既, 咪係網上鬧囉。我同你係分身、朋友、親戚、同事、某公司俾左錢我地、我地係無理性fans囉。
嚴重d o既, 我地家人、相片、當年母校、籍貫都搵返出黎
如果更有本事, 搵倒我地真人, 一定拉去遊街, 然後開批鬥大會啦

首頁

尾頁

跳至