想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有沒有JM睇過廖醫生的成功與否分享?
昨晚出席講座後 都有心動想睇廖醫生作咨詢生育方案
謝謝(emoji)(emoji)

男爵府

evayee703 發表於 18-4-21 12:48
有沒有JM睇過廖醫生的成功與否分享?
昨晚出席講座後 都有心動想睇廖醫生作咨詢生育方案
謝謝(emoji)(emoji ...

我,iui失敗1次,做ivf 1次成功,接生都係廖醫生。建議先調理身體先,成功與否都睇自己身體。

別墅

回覆樓主

我尋日都係聽左講座,不過我book左董醫生

複式洋房

Yolandalamlam 發表於 18-4-21 13:55
我尋日都係聽左講座,不過我book左董醫生

請問你董醫生排到幾時?

別墅

evayee703 發表於 18-4-21 14:17
請問你董醫生排到幾時?

我4月25已經可以睇,不過要去到大圍,因為董醫生佢好少返尖沙咀,同埋問過姑娘兩邊睇既價錢都一樣

大宅

我想問睇廖醫生係咪都係想做IUI果D? 可唔可以純粹做驗血, 荷爾蒙之類的checking睇下自己有冇問題, 冇問題的繼續試自然? 有d怕個醫生知道你唔想IUI果D就態度不好....

侯爵府

conniecc77 發表於 18-5-2 13:29
我想問睇廖醫生係咪都係想做IUI果D? 可唔可以純粹做驗血, 荷爾蒙之類的checking睇下自己有冇問題, 冇問題的 ...

可以,我都係揾廖醫生做呢d檢查,做完無耐就有左……

大宅

freshrose 發表於 18-5-2 14:15
可以,我都係揾廖醫生做呢d檢查,做完無耐就有左……

(emoji)(emoji)
Thx for answering(emoji)

男爵府

conniecc77 發表於 18-5-2 13:29
我想問睇廖醫生係咪都係想做IUI果D? 可唔可以純粹做驗血, 荷爾蒙之類的checking睇下自己有冇問題, 冇問題的 ...

咁你可以打去翹康問下做檢查咪得,都係果班醫生....

首頁

尾頁

跳至