自由講場

跳至

首頁
45678...12

尾頁

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

凍奶茶少奶 發表於 18-4-25 15:05
唔明點解你要撈埋一齊講
郭生公開冇問題,黎生唔公開都冇問題,黎生有情緒呻2句都冇問題
其實郭生之前結婚生仔,我都無認為有問題,亦無插佢喎!

我其實係唔抵得啲人先攞國貨來比較,大讚國貨大方,然後又批評老黎搞咁多野,老實老黎點樣搞咁多野呀?依家明明係人地搞佢兩公婆,佢唔鍾意被搞先出聲唧!係麻!

禁止訪問

禁止訪問

回覆樓主:

侯爵府

回覆樓主

最慘係個肚係邊個都唔知

珍珠宮

cinda72. 發表於 18-4-25 15:13
呢幾日,有幾難聽,要幾挑剔,要幾尖酸刻薄既回覆都睇唔少啦
唔好話老黎咁大人大姐丫 ...
咪囉!上次條國貨係度俾人剷到上天,我都係解圍多!身為成熟女性,邊有可能在完全無事實根據的情況下,講野咁無道德底線呀?叫人驗DNA?話個BB係油餅仔?有無咁衰格呀?

珍珠宮

peppep2012 發表於 18-4-25 15:17
最慘係個肚係邊個都唔知
阿姐,你知咪得囉!

禁止訪問

翡翠宮

畀面勳章

cinda72. 發表於 18-4-25 15:13
呢幾日,有幾難聽,要幾挑剔,要幾尖酸刻薄既回覆都睇唔少啦
唔好話老黎咁大人大姐丫 ...
尖酸刻薄都算,仲要話人地個肚要驗DNA。呢度都係媽媽級多,問心如果自己生完,俾人咁話到底會有咩感受?
黎明已經年過半百,唔係被人呃既靚仔,都仲有人咁睇唔開,講野講到咁盡,何必?好多人總要話自己是fans
日日是好日

子爵府

回覆樓主

呢條女分分鐘濫過基兒囉 唔明呀黎生諗mug
搵個愛錫佢 一大班fans中搵個靚大方大把得簡啦!

不喜勿插

禁止訪問

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

mother904 發表於 18-4-25 15:24
尖酸刻薄都算,仲要話人地個肚要驗DNA。呢度都係媽媽級多,問心如果自己生完,俾人咁話到底會有咩感受?
黎 ...

粉絲迷失了理性!

唯一要批評就係女都生埋咯!仲唔結婚?等咩?
放下自在

男爵府

channba31 發表於 18-4-25 15:17
wing個樣,性格有啲老粗,係屋企指指點點工人
但對黎王就溫文爾雅

agree

子爵府

開心吸收勳章 15週年勳章

回覆樓主:

其實我好想黎明快啲同亞wing結婚,我覺得亞wing日日係咁俾人鬧,好慘

珍珠宮

我就算幾唔鍾意某些藝人明星都好,都盡量唔會用傳媒既花邊八卦新聞去抹黑或詆毀人!標準盡量一致!

上次條國貨城俾傳媒以道聽途說的手法報導佢外父係婚禮上話佢 "細細個就聽國貨城既歌大",然後班網民就好似執到寶咁瘋傳及嘲諷!但真係有可能咁樣講嗎?我唔會信囉!

人地外父係婚禮上可能只係話,我以前都有聽你既歌架!但傳媒就加鹽加醋玩野作野嘲笑人!

伯爵府

畀面勳章

回覆樓主

其實我覺得Wing個樣混合曬周x媚、舒x、樂基x啲樣,Wing真係個個都似少少,所以我唔覺得醜

男爵府

kf08058 發表於 18-4-25 15:37
其實我好想黎明快啲同亞wing結婚,我覺得亞wing日日係咁俾人鬧,好慘

太多黑材料,又平凡無奇,眼神又衰,又姣。又李治廷,又炒左之前提攜佢的人,仲要舊年年尾仲攬住另一個太子仔。。。LEON太好

豬皮係衰閃咭

伯爵府

kmcatbb 發表於 18-4-25 15:58
其實我覺得Wing個樣混合曬周x媚、舒x、樂基x啲樣,Wing真係個個都似少少,所以我唔覺得醜
...

我都唔覺佢醜,只是樣子平凡

我覺得唔關美醜事,係比人感覺唔正氣,冇眼緣

琥珀宮

樓主,黎生緋聞女友仲有舒淇喎,你數漏咗啦

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我是靚媽 發表於 18-4-25 12:08
其實事到如今,点解黎生唔企出來大大方方接受大家的祝褔。唔係話要高調,但起碼讓人感覺堂堂正正面对記者, ...

B 女早產可能有 d 情況要 follow up, 已經好煩煩煩, 成班花生友追住 , 唔係當事人當然口響啊 , 如果你係 B女父母你笑得出嗎?

琥珀宮

cattz288 發表於 18-4-25 15:29
粉絲迷失了理性!

唯一要批評就係女都生埋咯!仲唔結婚?等咩?

前幾日有篇新聞,話吳X慈生咗幾個都無得入門,但好多網友都話人哋有錢,名份值幾錢?就好似梁X絲無得入門又如何,佢係三子之母,依樣嘢係有錢人階層嚟講比名份仲重要

就好似依度好多JM話老公出軌,其他人會教快CAP錢,然後離婚,老公無咗無所謂,最緊要有錢

WING姐女都生埋,老實就算無名份又如何?佢比曾經同過黎生結婚的樂小姐仲更加高層次啦

同埋好老實,以黎生性格,真係人哋註咗冊都未必會大肆公佈,加上佢哋兩個都結過婚,未必再擺酒齋註冊唔奇呀

真心唔明班粉絲做咩咁唔抵得,唔通黎生唔同WING姐一齊,會同佢哋咩?鍾意得黎生又長期粉絲年紀都唔細啦,好多都係人妻人母甚至人嫲人婆添啦,唔明點解好唔抵得咁,黎生本身又結過婚仲離埋婚,性格又古僻D,年紀又唔細,除咗有錢,其實駛唔駛講到個女仔襯佢唔起呢?唔通得不到就是恨?要摧毁?

首頁
45678...12

尾頁

跳至