自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

親子王國15週年勳章

日立窗口式冷氣機用唔夠一年就有問題,舊年買,今年開竟然有好大噪音,CALL上去叫C父睇過,望左一眼就話要拎番廠check,想問大家有無試過sd番去廠維修?
唔明點解咁廢...個c父話個「啤令」有問題,又話小問題,但都要咁大工程?!

子爵府

crystal_ng 發表於 18-5-11 15:51
日立窗口式冷氣機用唔夠一年就有問題,舊年買,今年開竟然有好大噪音,CALL上去叫C父睇過,望左一眼就話要拎番 ...

日立由新出左右出風已經好差,唔夠凍,又嘈,我装在書房,唔係成日開,最终2至3年已要換機

水晶宮

回覆樓主

我d日立冷氣用左十年都冇事

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我上年買咗個前年款,上網同sales都話前年款好啲上,上年款為攪1級能源而將效能降低。

珍珠宮

回覆樓主:

日立好垃圾而家,用左三年又嘈又唔凍

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

iamiam 發表於 18-5-11 20:38

水晶宮

我新屋,全部日立冷氣,你咁講我好擔心

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主

剛剛覺換了日立個sales 又話最好係佢
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

我都是聽人講話日立好用,買左,點知好嘈,一d都唔好用

大宅

回覆樓主:

以前日立小X伴好正,可用十幾年。近年的日立機又嘈又唔夠凍,二、三年忍唔住換咗了!

大宅

回覆樓主

日立好唔惦,買過兩部左右出風的,新買都完全唔夠涼,叫保養師傅睇又話冇事,忍咗兩年頂唔住換咗了

公爵府

條維修熱線仲垃圾 夏天時打去 等成粒鐘先有人接我電話

珍珠宮

bonbonha 發表於 18-5-11 22:14
日立好唔惦,買過兩部左右出風的,新買都完全唔夠涼,叫保養師傅睇又話冇事,忍咗兩年頂唔住換咗了
...

我又係忍到第三年換,正確黎講年幾打柴,果時以為出面好熱所以唔涼,冇諗過話就話年半,實情用左幾個月咁快壞

珍珠宮

wannabe118 發表於 18-5-11 22:33
條維修熱線仲垃圾 夏天時打去 等成粒鐘先有人接我電話

千祈唔好買佢啲野,雖然我冇用佢其他野,但真心超嬲,又唔係平過人

伯爵府

回覆樓主

以前既日立就係好野,近幾年品質真係差左好多,service 又差

寶石宮

2023年兔年勳章

Teletrend 發表於 18-5-11 18:56
日立由新出左右出風已經好差,唔夠凍,又嘈,我装在書房,唔係成日開,最终2至3年已要換機
...

男爵府

回覆 crystal_ng 的帖子

日立確係超差,我之前用左好多年日立,近幾年嘅真係好差,部機真係嘈到冇人有,激鬼氣前年換晒全屋冷氣!

男爵府

回覆 alicialee1210 的帖子

會唔會有可能分佣金最多?

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

Calophane 發表於 18-5-12 00:06
回覆 alicialee1210 的帖子

會唔會有可能分佣金最多?

可能啦,本身想買 Panasonic
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

珍珠宮

虎到金來勳章

回覆樓主:

早三兩年個廳裝咗日立1匹半左右出風嗰部冷氣,開到盡我都覺得唔夠凍。。

首頁
12345...6

尾頁

跳至