自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

各位jm 有無 join 媽咪會?母親節禮物換唔換到?裡面有啲乜?
我上星期開始已經去過好多間老麥,全部都話換晒,但明明張飛寫住換到5月27日,上次兒童節禮物又係咁⋯
當初sell 你比錢入會時講話好多禮物換,但次次都係無得換,啲職員態度又差,又話數量有限換完即止,但我問咁你哋賣咗咁多個會籍唔係應該要預返咁多數量既禮物咩?佢哋唔識答,叫我自己試下再去多幾間問⋯
係咪要個消費者行晒港九新界離島去搵一份禮物?浪費車費同時間,咁講即係叫人放棄去換,但當初比錢入會時呢啲禮物係佢哋selling points同我既考慮因素之一喎,而家有少少感覺被騙

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

完咗會籍唔好再續

伯爵府

babypig915 發表於 18-5-20 19:53
各位jm 有無 join 媽咪會?母親節禮物換唔換到?裡面有啲乜?
我上星期開始已經去過好多間老麥,全部都話換 ...

呢份只係一份好細禮物,唔駛覺可惜,一張杜莎夫人蠟像館$100元coupon。一個一次性嘅洗衣球仔,一小盒仔又係一次嘅粟米片,係咁多

子爵府

回覆樓主:

上次兒童節禮物我又係唔記得咗,遲一兩日去換已經派曬所有禮物, 只可以送 一杯軟雪糕畀我,跟住仲要個軟雪糕機壞咗再擺多兩日 張優惠券我已經唔記得去換

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

babypig915 發表於 18-5-20 19:53
我上星期開始已經去過好多間老麥,全部都話換 ...

咁如果果間換完冇貨又真係冇計喎, 佢地又唔會知果區有幾多媽咪會會員, 只可以自已走多幾間換

別墅

~緣~ 發表於 18-5-20 20:13
上次兒童節禮物我又係唔記得咗,遲一兩日去換已經派曬所有禮物, 只可以送 一杯軟雪糕畀我,跟住仲要個軟雪 ...

咪就係囉,次次都係咁,我就係覺得麥記係搏人唔記得,或者話換晒等你覺得麻煩唔去換,實情係根本無預足夠數量,等同欺騙消費者。

次次帶埋小朋友老人家話去換禮物,你知佢哋拎住張飛有野換就好興奮好期待,但次次都失望而回。禮物價值多少唔係重點,欺騙就係欺騙

珍珠宮

babypig915 發表於 18-5-20 20:27
咪就係囉,次次都係咁,我就係覺得麥記係搏人唔記得,或者話換晒等你覺得麻煩唔去換,實情係根本無預足夠 ...
但全港咁多分店,佢地點計果區有幾多媽咪會會員?正日多數換到,最多mark係個日歷到提自已換囉

別墅

魔怪媽媽 發表於 18-5-20 20:24
咁如果果間換完冇貨又真係冇計喎, 佢地又唔會知果區有幾多媽咪會會員, 只可以自已走多幾間換
...

已經去過好多間⋯

只係唔明,好似7仔、惠x超市印花換野無貨都可以登記資料,有貨再去換,點解老麥咁大間國際連鎖食肆連一份禮物仔都唔方便個消費者換,要人周圍去搵,仲要啲職員都話唔擔保其他舖仲有無得換⋯

大宅

laiyee6121 發表於 18-5-20 20:12
呢份只係一份好細禮物,唔駛覺可惜,一張杜莎夫人蠟像館$100元coupon。一個一次性嘅洗衣球仔,一小盒仔又 ...

我都係呢份

別墅

laiyee6121 發表於 18-5-20 20:12
呢份只係一份好細禮物,唔駛覺可惜,一張杜莎夫人蠟像館$100元coupon。一個一次性嘅洗衣球仔,一小盒仔又 ...

多謝jm話我知,禮物係唔值錢,只係小朋友同老人家一心想換禮物,有啲失望

子爵府

回覆樓主

禮物好垃圾,今年只做媽咪會,下年分分鐘唔做

男爵府

2024年龍年勳章

babypig915 發表於 18-5-20 20:41
已經去過好多間⋯

只係唔明,好似7仔、惠x超市印花換野無貨都可以登記資料,有貨再去換,點解老麥咁大間 ...

因為已經轉咗中資

別墅

回覆樓主:

我頭先又係諗住去換,又係話換哂,只可以俾杯朱古力我囉,係都俾杯凍飲人啦,咁熱天氣俾杯熱飲人……一係俾杯細可樂都好呀

子爵府

babypig915 發表於 18-5-20 20:44
多謝jm話我知,禮物係唔值錢,只係小朋友同老人家一心想換禮物,有啲失望
...

通常都比杯野飲/雪糕架wor

子爵府

回覆樓主:

完全忘記了呢樣嘢

別墅

yan8438 發表於 18-5-21 20:20
我頭先又係諗住去換,又係話換哂,只可以俾杯朱古力我囉,係都俾杯凍飲人啦,咁熱天氣俾杯熱飲人……一係俾 ...

我問過好多人都遇過呢個情況,真係有理由懷疑佢哋冇預足夠數量禮物,側側膊

佢咁樣算唔算違反商品說明條例?咁大間公司賺咁多錢都咁鬼縮骨⋯

珍珠宮

回覆樓主

咦,係喎!唔記得咗換添!

別墅

Lorican 發表於 18-5-22 04:02
咦,係喎!唔記得咗換添!

佢張飛寫住換到去27號,你可以試下,但我估佢十成十同你講換晒

男爵府

babypig915 發表於 18-5-22 16:58
佢張飛寫住換到去27號,你可以試下,但我估佢十成十同你講換晒
寫明數量有限,送完即止。完全吾覺有問題,你咁Carr 就第一日換啦

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

babypig915 發表於 18-5-20 20:27
咪就係囉,次次都係咁,我就係覺得麥記係搏人唔記得,或者話換晒等你覺得麻煩唔去換,實情係根本無預足夠 ...

有email提醒

bk又有jm提醒

首頁

尾頁

跳至