嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我上年一田大減價799買入,如圖下有枝奶樽蔬果清洗液,奶樽奶咀刷各1,兩個m碼奶樽,1個s碼奶樽,奶樽蒸汽烘乾機,暖奶器,勁抵買 今年又做特價有興趣既媽媽快d買喇

男爵府

kissapplegirl 發表於 18-5-24 16:52
我上年一田大減價799買入,如圖下有枝奶樽蔬果清洗液,奶樽奶咀刷各1,兩個m碼奶樽,1個s碼奶樽,奶樽蒸汽烘乾機 ...

Hello 你覺得好用嗎?
我bb未出世,但有個煩惱 就係 聽其他媽媽講話5好一次過買 一set奶樽,驚b b唔鐘意啜,最好買定2-3款奶樽比佢試下邊隻比較岩佢,問題就來啦,買定2-3款到時岩邊隻就再買啦,咁消毒蒸汽機就5知買邊隻好,因為本身未知用邊隻奶樽 ,驚到時5岩用

男爵府

winnie5960 發表於 18-5-28 11:32
Hello 你覺得好用嗎?
我bb未出世,但有個煩惱 就係 聽其他媽媽講話5好一次過買 一set奶樽,驚b b唔鐘意啜 ...

無錯…我個仔都出世後都轉過奶樽,唔好買太多奶樽住,呢set蒸氣消毒奶煲送嘅奶樽我覺得都可以嘅,我個仔用開pigeon佢用呢個牌子都冇問題,而個消毒奶煲容量可以放到六個樽,都算大同埋有烘乾功能,而且呢個價錢送埋暖奶器,係非常之抵~單買個暖奶器最少都要二百蚊,奶樽刷就唔係海綿頭囉,我覺得麻麻地,所以建議另外買返個係海綿頭清潔奶咀會乾淨啲,佢送嘅奶樽清洗液我都有用,幾好用㗎

男爵府

kissapplegirl 發表於 18-5-28 14:21
無錯…我個仔都出世後都轉過奶樽,唔好買太多奶樽住,呢set蒸氣消毒奶煲送嘅奶樽我覺得都可以嘅,我個仔用開p ...

好呀
多謝你既意見

首頁

尾頁

跳至