婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

MommyPanel勳章 育兒性格勳章

上次我老爺過問我地封幾銀同單雙封利是比佢朋友啲仔(全部成年人)

我當場黑面
同返歸爆C6

!!!啲錢係我兩個搵既, 冇人可以管

琥珀宮

kaman0617 發表於 18-6-18 11:21
都唔明D 62 99點解咁鐘意多管閒事,無問佢地攞一分一毫連出街食餐飯都關佢事要管,睇唔過眼覺得我地晒錢, ...

買部跑步機都比佢話,但佢話c6,c6冇任何反應 ,我當然冇理佢當佢唱歌

子爵府

虎到金來勳章

佢個仔都no say, 幾時輪到佢say? 明知我係負責理財果個, 連佢個仔俾錢佢地去旅行都係我叫佢個仔做, 仲有咩好講

別墅

我依家有左BB呀, 考慮緊想舒服D去私家生仔咋, 佢叫我唔好曬埋D"無謂"錢呀~
當初死都要我地擺酒就為左佢地兩老既面子呀, 用左三十幾萬呢D錢又唔無謂咩? 佢兩老個個月去大陸玩兩日一夜, 老公次次都比成千蚊佢地去玩, 呢D錢唔無謂咩? 生仔咁大件事, 想舒服D, 就話我無謂, 加上我依家都未決定一定要去私家生,

男爵府

tung_3bi 發表於 18-6-20 13:51
我依家有左BB呀, 考慮緊想舒服D去私家生仔咋, 佢叫我唔好曬埋D"無謂"錢呀~
當初死都要我地擺酒就為左佢地兩 ...

順產你咪揀公立,有咩事公立支援齊備D!當然去私家生確實係會舒服D,你咪當慳起D錢自己補補身⋯D 6299 毛都唔會出條又鐘意比意見,又唔係佢地比錢養都唔知做乜咁多意見發表!

大宅

d 99係最鐘意8掛人地d錢用了去邊
同埋經過唔同JM的過往分享, 真係10個有9個99都係認為佢個仔做野最辛苦, 個女人淨係識洗個仔錢(包括我99)
人地兩個人, 財政獨立又好, 食拖鞋飯又好, 洗老公錢又好
咁又點? 我地都又會唔會問返啊99佢係咪用62好多錢, 用姑姐姑仔好多錢啦
硬係要擺女皇款, 咩都要知
好煩

別墅

bac1234 發表於 18-6-20 16:50
d 99係最鐘意8掛人地d錢用了去邊
同埋經過唔同JM的過往分享, 真係10個有9個99都係認為佢個仔做野最辛苦, 個 ...

個99會覺得佢用個老公錢用個仔錢係應份, 但係個新抱係外人, 外人用佢個仔錢就唔得囉。

首頁

尾頁

跳至