自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

回覆樓主:

從未覺得佢好戲過,就算上一套降魔的,唔覺佢做得有幾好。

珍珠宮

kangaroomama 發表於 18-6-23 09:39
我唔認同佢角色唔吸引,人設唔好。做演員,乜都要演,唔吸引係因為唔夠投入,有無代入角色,無令到個角色變 ...

藝人外表都係佢地asset之一,唔明點解佢唔執下,唔係話要有腹肌,但起碼唔好咁durlina

子爵府

gwash 發表於 18-6-22 23:09
我都鐘意馬明,但佢做唔到情深嘅感覺出嚟,我時時係到諗,如果佢個角色係林峯做,你話幾咁美好呢!林峯真係 ...

馬明眼神真係好空洞,深官計個監製梅小青就算要宣傳套劇,都讚番林峯對眼最識做戲。

【深宮計】藝人愛將逐個數

而時裝古裝一樣得嘅男演員,小青姐就有兩個心水選擇:「馬仔(馬浚偉)都係,要求自己儀容好整齊。家豪哥同林峯合作好多,我第一次同林峯合作係拍《衛子夫》,嘩,啲眼神好正,我又係唔捨得剪佢啲片,都係好用心去做,佢尤其係眼中有淚水、控制幾時流落嚟,好正、對眼好識做戲,好欣賞佢。」

侯爵府

JoanC 發表於 18-6-22 20:38
笑死我,明知露胸就操下……真係唔係個個都操到㗎,你睇張家輝拍激戰時操得幾辛苦,馬明打份工喳!
...

就係打份工更要操FIT,參考下林子善:初出道到現在做爛仔到現在做律師角色,起碼睇到有改變,有努力
COPY:
2015年

2018年

世上千百萬人,不求別人幫助.只求不被惡攪,已很感恩

水晶宮

2024年龍年勳章

降魔的做得唔錯架
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

水晶宮

他不是視帝材料

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

佢做戲一般

禁止訪問

回覆樓主:

侯爵府

2018復活節勳章

goat 發表於 18-6-23 10:11
藝人外表都係佢地asset之一,唔明點解佢唔執下,唔係話要有腹肌,但起碼唔好咁durlina
...

身型又唔好,塊面又皮膚又差,拍埋韋家雄,覺得韋家雄唔差,如果韋高 d ,上咗一缐。

馬明成個 package ,真係襯晒做的士佬。

水晶宮

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

對住自己條女都睇唔到佢深情嘅樣,唔知想點咁

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

黃只係現實中先係佢女友。

但係戲入面目前只係黃單戀佢,佢自己目前仍未確定自己對黃既感覺,點樣表現深情呀又?大家係咪將現實同戲劇混淆咗?似乎係大家抽離唔到現實同戲劇既情緒,然後就胡亂挑剔?

套劇既編排係,佢經過昨晚「成太侍」既珍惜眼前人表白後,開始確認自己對黃既感覺並領悟到要珍惜黃既愛,所以今晚佢就會主動向黃表白,佢到時先有機會表現鐵漢柔情既一面。

公爵府

emilmama 發表於 18-6-23 10:12
gwash 發表於 18-6-22 23:09
我都鐘意馬明,但佢做唔到情深嘅感覺出嚟,我時時係到諗,如果佢個角色係林峯 ...

林風阿佘,代替馬黃就正喇
馬明真好吾掂呀

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

Happybabyhbb 發表於 18-6-22 22:11
矇起眼,眼神有咁soft得咁soft,soft到雙目無神咁... 得左

大宅

ChingYee123 發表於 18-6-23 11:00
黃只係現實中先係佢女友。

但係戲入面目前只係黃單戀佢,佢自己目前仍未確定自己對黃既感覺,點樣表現深情 ...

已經睇左26集,馬明表白真係令人覺得毛管棟,完全唔覺得有幾深情,相比蕭正楠同劉心悠情訂果場戲,真係差好遠好遠。

珍珠宮

林峯咁掂,咁點解佢都攞唔到視帝呀?佢係大台契仔,唔會特登唔俾佢掛?

攞視帝視后要咩料?好心咪咁自已為是啦!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁多年佢嘅戲/角色...只有小馬我至覺得佢做得好咋...你話死吾死
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

公爵府

回覆樓主

係架,就算之前"降魔的"都覺,Bosco都係架,睇飛虎吳卓x d戲好佢好多

珍珠宮

sammag 發表於 18-6-23 11:09
已經睇左26集,馬明表白真係令人覺得毛管棟,完全唔覺得有幾深情,相比蕭正楠同劉心悠情訂果場戲,真係差 ...

請問馬明要同邊個深情呀?都未開始點樣深情?

蕭同劉一早開始咗當然要深情啦,你咁都唔識分別?仲要扯埋來比較?有意思?有可比性咩?你咁樣睇戲點做劇評家呀又?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

rainiemama 發表於 18-6-23 10:45
對住自己條女都睇唔到佢深情嘅樣,唔知想點咁

女嘅喉禽...男嘅猥瑣
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

水晶宮

ayn 發表於 18-6-23 10:31
馬明一向做戲唔得,佢扮情深個樣我會毛管棟 同意林峰做情聖真係好掂(emoji)(em ...

如果林無整容,好難做到情聖喎

首頁

尾頁

跳至