自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

回覆樓主

個結果好可惜.....

明晚終於可以抖下

男爵府

回覆樓主

無咗 big big world 做配樂,真係唔同feel
Pajamama is learning to be a good mama ^o^

侯爵府

cattz288 發表於 18-8-20 01:05
飛左去四川定雲南做義工! 其實都唔明! 明明大家仲掛住大家
...

咁正常一個剛死咗老婆,一個剛死咗個閨密,即刻一齊返又唔太好,沉淀一下都正常,佢地都似落定訂,有份牽掛,之後咪返嚟先一齊囉。
至於徐sir miss mo果pair,正常都好難唔分,原本已經係個悲劇。最尾part, mo同山應該無嘢,只無徐sir萄葡mo疑似有新戀情,其實佢未放低,只是被迫。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

pajamama 發表於 18-8-20 02:22
無咗 big big world 做配樂,真係唔同feel

無買copy right!

放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

吹吹水 發表於 18-8-20 01:52
愛得咁辛苦何苦,找個另一個輕鬆自在,先可忘記過去。

其實兩人再復合, 感覺已經輕鬆自在得多喇!
放下自在

公爵府

hashtag影視迷勳章

mickeyeva 發表於 18-8-20 00:02
嗰個阿非真衰格,為了芊芊成日向Miss Mo發皮四,靚仔都係咁話,飛佢9世
...

同意呀!仲要寃枉miss mo

公爵府

hashtag影視迷勳章

zoekayan 發表於 18-8-20 00:20
ms mo好慘呀

宣萱做得好好,醫院嗰幕忍住忍住喊,睇到人好心酸

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

mickeyeva 發表於 18-8-20 00:51
最尾Miss Mo同子山

以前睇我會咁諗, 但今次再番睇, 我覺得未必, 因為我覺得Miss Mo仲愛徐飛, 佢回頭望徐飛係仲好留戀, 我諗佢唔會咁容易再投入另一段感情; 而我覺得子山仲會等阿Man, 最後佢兩個分別時都仲好依依不捨, 大家會一直記掛住對方, 只不過之前嘅經歷佢哋仲需要時間去平復, 最後酒吧一幕, 我覺得只係俾觀眾一個錯覺!

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

smiletigger 發表於 18-8-20 04:40
咁正常一個剛死咗老婆,一個剛死咗個閨密,即刻一齊返又唔太好,沉淀一下都正常,佢地都似落定訂,有份牽 ...

唔好插我, 其實我覺得芊芊都好可憐, 佢都為飛犧牲咗好多, 其實係飛欠咗佢, 失蹤個三年其實佢都生活喺地獄中!

男爵府

回覆樓主

以前的結局好睇在
唔係happy ending,好深刻好遺憾,但又合情合理

同好多現實中的關係一樣,相愛都不能走到最後

首頁

尾頁

跳至