3歲或以上

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

自從做左媽咪之後,小朋友永遠都係排第一☝️大囡依傢都五歲了,佢係偏細粒小朋友,到依傢都仲要去醫院跟進~但次次都話冇問題!其實我覺得健康便可!細粒未必唔健康!我又唔太擔心~記得阿囡上k1果陣頭兩個月成日都病,成日請假~睇醫生都睇到驚之餘仲係未好返!日咳夜咳!之後都冇辦法,睇埋中醫都唔得,不過睇左兩次姐!中醫仲讚阿囡好叻!甘苦都肯飲(emoji)(emoji)最終係點好返,講應該未必好多人會信!但真係唔到你唔信!我最終係俾酵素,乳酸菌,杏果等佢食~唔洗一個星期就好返!家人都無言(emoji)‍♀️(emoji)‍♀️我點解係度分享~係因為呢樣產品幫左我屋企人好多!真心touchwood我啲小朋友傷風感冒我地都唔會睇醫生~就俾呢啲甘簡單既野佢地飲就ok~仲有我家姐既囡係對蛋敏感~但唔一一講太多(emoji)(emoji)我相信咳可以真係一年半載,因為我都係一個例子!我奶奶果時都話我點解可以咳甘耐!呢兩年都冇甘既情況(emoji)(emoji)如果想知多少少資料可pm我問~我係度分享係呢排多左好多同學仔媽媽試左話好,我先諗住分享俾有需要既人,希望幫到大家~如果認為我係為左sale人既,唔緊要!真係去到冇辦法既情況下希望你還記得我呢個post~幫到人也是一種福氣!

伯爵府

Debby010 發表於 18-7-6 10:24
自從做左媽咪之後,小朋友永遠都係排第一☝️大囡依傢都五歲了,佢係偏細粒小朋友,到依傢都仲要去醫院跟進 ...

有d係會咳得好耐,可以驗下過敏原

複式洋房

hamsterma 發表於 18-7-7 15:18
有d係會咳得好耐,可以驗下過敏原

又冇過敏原呀!不過呢兩年都已冇甘既情況出現!我keep住日日飲酵素同乳酸菌~托賴都叫穩定

子爵府

Debby010 發表於 18-7-7 21:54
又冇過敏原呀!不過呢兩年都已冇甘既情況出現!我keep住日日飲酵素同乳酸菌~托賴都叫穩定
...

即係少病左?

複式洋房

gilgil39 發表於 18-7-7 22:03
即係少病左?

係呀~我細女依傢十六個月,佢每次傷風感冒我都冇帶佢去睇醫生,都係酵素,乳酸菌,杏果~我地大人就會加埋維他命c已可解決~

珍珠宮

Debby010 發表於 18-7-7 22:09
係呀~我細女依傢十六個月,佢每次傷風感冒我都冇帶佢去睇醫生,都係酵素,乳酸菌,杏果~我地大人就會加 ...

呢D嘢真係咁勁咁有效亞?

複式洋房

GCHK 發表於 18-7-8 15:56
呢D嘢真係咁勁咁有效亞?

其實呢啲產品我食左九年左右,一直都係自用,從來冇介紹過~係呢兩年認識多左產品既好處~再加上阿女同學仔媽咪既認同,我先想分享出黎,希望幫到更多既人!再加上我屋企上年有老人家中風,已去到開唔到口講既,面部扭曲!飲唔到水!我都只係俾酵素同杏果佢食,未夠半個鐘佢可以講返野!當然冇俾醫生知我地有俾呢啲野佢食!仲有好多野,唔一一講~如有興趣我可俾少少資料你望望~因爲我未必放到圖,如要我要今晚返去整理下啲資料~

大宅

回覆樓主

有興趣知!可以介紹我嗎?在哪裡可以買?

大宅

回覆樓主:

可分享邊隻 乳酸菌及 酵素嗎??一般萬寧買到??

複式洋房

siusiu1122 發表於 18-7-9 16:19
可分享邊隻 乳酸菌及 酵素嗎??一般萬寧買到??

X寧冇得買的~我可pm俾你了解下

珍珠宮

Debby010 發表於 18-7-8 16:28
其實呢啲產品我食左九年左右,一直都係自用,從來冇介紹過~係呢兩年認識多左產品既好處~再加上阿女同學 ...

好亞好亞,都好想了解多D

複式洋房

回覆樓主

問我資料既都可以望望~我唔一一腥出,希望體量

複式洋房

回覆樓主

睇波時間都忍唔住要上黎澄清!我係度分享唔係為左賺錢,係希望幫到更多人!我亦希望有啲去到走投無路既人士真心可以試下呢個產品,就知我係為左啲咩而分享!再堅持食人士就會明白我用意,係咪真係賺好多?我都做唔出甘無恥既野!不過我都明白,大家三唔識七,要信一個人都唔係一件容易既事~所以係未試既情況下唔好甘快定我死罪住!我會好無辜!其實人就係甘奇怪,愈對人好,人地未必領情!果啲古惑,扼人既人又會好多人去信~呢點我都搞唔懂!不過我都唔會介意太多~只想大家明白我既用意便可!因為有時就係要經歷過先會明白~

大宅

Debby010 發表於 18-7-11 03:48
睇波時間都忍唔住要上黎澄清!我係度分享唔係為左賺錢,係希望幫到更多人!我亦希望有啲去到走投無路既人士 ...

樓主, 可以 pm乳酸菌同酵素資料我嗎? many thanks

子爵府

回覆樓主

樓主,我都想要乳酸菌同酵素資料呀!唔該(emoji)(emoji)

複式洋房

toto032013 發表於 18-7-11 18:19
樓主, 可以 pm乳酸菌同酵素資料我嗎? many thanks

你好,我係上面已俾晒資料,有咩好處你可以了解下~

複式洋房

gilgil39 發表於 18-7-11 22:05
樓主,我都想要乳酸菌同酵素資料呀!唔該(emoji)(emoji)

上面已俾晒資料,你可以去睇睇

大宅

Debby010 發表於 18-7-11 22:11
你好,我係上面已俾晒資料,有咩好處你可以了解下~

謝謝樓主, 請問小朋友食開邊隻牌子? 可以 pm我嗎? many thanks

大宅

回覆樓主:

可以pm 我嗎?另外可以磨成粉進食嗎?家中小孩不懂吞食

男爵府

回覆樓主

樓主,我小朋友都成日病,可以pm我食邊種嗎

首頁

尾頁

跳至