跳至

首頁

尾頁

洋房

原帖由 cwkkbb 於 09-4-28 12:21 發表
Hello! 各位!我的小康晴也是讀上午班的!請多多指教

Jane! 如沒有記錯,康晴是與你的女女同讀N1C,哈哈!多多指教!

已經知道讀邊班咩, 係邊度可以睇到架?

大宅

已經知道讀邊班咩, 係邊度可以睇到架? [/quote]

我寫的不太清楚!不要誤會啊! 我是說我的小康晴現在應該是和Joan的女女一起讀埋同一間Nursery的同一班。
(註:如果我沒有記錯的話)

對不起!令你誤會左添!!!

大宅

原帖由 cwkkbb 於 09-4-29 13:04 發表

我寫的不太清楚!不要誤會啊! 我是說我的小康晴現在應該是和Joan的女女一起讀埋同一間Nursery的同一班。

對不起!令你誤會左添!!!ops:" /> ... [/quote]

大宅

小康晴都讀緊luk yeung 呀我囡讀緊a.m n1c 喎.

原帖由 cwkkbb 於 09-4-29 13:04 發表

對不起!令你誤會左添!!!ops:" /> ... [/quote]

大宅

小康晴luk yeung p.m n1c 喎. 原來n1C有分上午和下午的,我又擺錯烏龍了 啦! Anyway! 多多指教!

請問大家校服要預備多少套???

洋房

原帖由 cwkkbb 於 09-4-29 16:13 發表
小康晴luk yeung p.m n1c 喎. 原來n1C有分上午和下午的,我又擺錯烏龍了ops:" /> 啦! Anyway! 多多指教!

請問大家校服要預備多少套???

我打算做兩套再加三對襪, 你呢?
你會唔會係學校影相&做 label 呀?

洋房

我HOHOfish 也是9月讀荃浸 低班, 係味即是k.1呢?
唔知夏季校服著吔色皮鞋呢 ? 因我依家bb班對鞋係白色 ? 我會訂label和photo, 襪都要訂佢咩 ??? 有吔唔同?
呀!係咪到時交學卷申請表呀, 唔該 !!

原帖由 noddylam 於 09-4-29 21:37 發表

我打算做兩套再加三對襪, 你呢?
你會唔會係學校影相&做 label 呀?

複式洋房

回覆 # 的文章

荃浸shoes which is so simple...just a sport shoes within flash & roll then ok.

Just a normal sport shoes with stick (means not a string one) then ok, no color fixed.
[url=[url=[center]Megan][center]Megan[/url]][url=[center]Megan][center]Megan[/url][/url]

大宅

我已問了朋友應買多少?有以下分享:

短袖T-shirt - 2-3件
XX心 - 1-2件
短褲 : 2條因小孩子快高長大
白襪 : 3對但記緊買貼身些,襪頭會鬆的

我會訂相片(為免麻煩)及名字貼,朋友話可另外訂鞋織嘜以防掉亂,打電話到那間公司格外訂便可。

大宅

原帖由 hohofish 於 09-4-29 23:39 發表
我HOHOfish 也是9月讀荃浸 低班, 係味即是k.1呢?
唔知夏季校服著吔色皮鞋呢 ? 因我依家bb班對鞋係白色 ? 我會訂label和photo, 襪都要訂佢咩 ??? 有吔唔同?
呀!係咪到時交學卷申請表呀, 唔該 ...

學校係着波鞋o架~咩色都得!!

洋房

唔該喵 !
原帖由 karilau 於 09-4-30 18:40 發表

洋房

唔該喵 !
咁我都要訂 3 對襪
2件短袖T-shirt & 短褲, 但係未一件啱碼, 另一件要大一碼呢 ? 佢哋3歺係未大得好快架 !
織吔 2 打夠唔夠呢 ? 我諗夠 2 年用掛 ?

原帖由 cwkkbb 於 09-4-30 12:27 發表
我已問了朋友應買多少?有以下分享:

短袖T-shirt - 2-3件
XX心 - 1-2件
短褲 : 2條因小孩子快高長大
白襪 : 3對但記緊買貼身些,襪頭會鬆的

我會訂相片(為免麻煩)及名字貼,朋友話可另外訂鞋織嘜以防掉亂,打電話到那間公 ...

洋房

真係好呀 ! 著吔色都得, 只要係波鞋. 唔該 !
原帖由 karilau 於 09-4-30 18:40 發表

洋房

Thanks a lot !

原帖由 Meganmom 於 09-4-30 01:37 發表
荃浸shoes which is so simple...just a sport shoes within flash & roll then ok.

Just a normal sport shoes with stick (means not a string one) then ok, no color fixed.

洋房

你地有冇收到學校既電話呀? 星期六唔洗帶小朋友去, 但校服唔合身無得換, 又要出去搵地方幫女女影相, 有冇好介紹呢?

大宅

收到話唔使帶小朋友去呀, 驚豬流感呀. 咁仲好啦會快搞掂.

原帖由 noddylam 於 09-5-12 19:33 發表
你地有冇收到學校既電話呀? 星期六唔洗帶小朋友去, 但校服唔合身無得換, 又要出去搵地方幫女女影相, 有冇好介紹呢?

首頁

尾頁

跳至