意見反饋
義工

自由講場 今日: 5841|主題: 999867

跳至
14歲女遭童黨欺凌 木櫈襲擊火燒下體  

大宅

國民生產總值:4473

天水圍發生童黨欺凌女童事件,一名14歲女童周四凌晨1時許於天暉路一間中學對開,遭3名女童黨凌辱,其間遭人用木椅襲擊,事主一部手提電話及一雙波鞋亦懷疑盜去。少女受辱後將事件告予男友人,聲稱曾遭人脫光衣服掌摑,並用火機燒陰毛,由男友人代為報案。
女事主事後送屯門醫院治理,元朗警區刑事調查隊第12隊接手調查,同日於天水圍拘捕兩名分別12歲及13歲女童,涉嫌傷人及盜竊。警方正追緝一名年約13至16歲本地女童,身高約1.65米,瘦身材,案發時身穿黑色上衣及牛仔褲。

依家d仔妹真係狼死

子爵府

國民生產總值:11788

2018勳章

hs3290 發表於 18-7-14 18:16
天水圍發生童黨欺凌女童事件,一名14歲女童周四凌晨1時許於天暉路一間中學對開,遭3名女童黨凌辱,其間遭人 ...

男友人報案

伯爵府

國民生產總值:16187

天水圍發生童黨欺凌女童事件,一名14歲女童周四凌晨1時許於天暉路一間中學對開,遭3名女童黨凌辱,其間遭人 ...

嘩 同學吧

水晶宮

國民生產總值:58179

2018復活節勳章 2018勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

翡翠宮

國民生產總值:89370

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主

侯爵府

國民生產總值:20285

王國教室勳章

回覆樓主

Chi seen!!
以前外國就多,香港較少,宜家好似越來越多呢d

伯爵府

國民生產總值:18515

開心吸收勳章 畀面勳章

咁狼死

子爵府

國民生產總值:10874

2018復活節勳章 2018勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主

珊瑚宮

國民生產總值:109109

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 狗年勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

水晶宮

國民生產總值:59817

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

睇標題以為係外地,香港竟然都可以發生啲咁嘅事
我想…………

水晶宮

國民生產總值:64842

回覆樓主

我係fb搵到篇轉載,就係講呢單,好恐怖,班人好狼死。。為左個男仔,就癲左咁打個女仔,但不涉及第3者,純粹妒忌揀女事主唔揀佢。。
從愛生憂患 從愛生怖畏 
離愛無憂患 何處有怖畏

男爵府

國民生產總值:6846

回覆樓主:

太離譜

子爵府

國民生產總值:12543

2018勳章

12、3歲只係小學、初中生,進化左咁多

珍珠宮

國民生產總值:37228

回覆樓主

大宅

國民生產總值:2326

回覆樓主:

12,13歲已經咁狼心!佢父母都唔知點教女?

伯爵府

國民生產總值:16598

回覆樓主

無法無天,一定要繩之於法
Praise the Lord!  

別墅

國民生產總值:505

回覆樓主:

咁痴線。

珍珠宮

國民生產總值:38570

回覆樓主

12、3歲就狼死

男爵府

國民生產總值:5380

回覆樓主:

水晶宮

國民生產總值:68099

2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.