意見反饋
義工

嬰兒醫護 今日: 0|主題: 77650

有無bb做過剪利根?

複式洋房

國民生產總值:105

岩岩發現個女(5個半月)條利根好短
我媽話要剪利根
有無bb做過?可以系邊到做?大約幾錢?
要全身麻醉嗎?

感謝大家回覆

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話
C + C24
終於買了。。仲要係兩個。。
我最近愛上Gucci kids 款
Gucci sneaker

琥珀宮

國民生產總值:153867

多危險, 万一意外怎么辦
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。  

討厭衣来伸手 ,  饭来张口者 , 伸手党者。及想攻擊性就別討論交流吧。

伯爵府

國民生產總值:17187

回覆樓主

呀伯母係醫生?
你問左真醫生未?

有親友個b初生就話短, 係醫院做埋(幾日大)。 冇問詳情, 佢嗰陣應該唔駛全麻

lhylhyyy 發表於 18-7-15 18:46
岩岩發現個女(5個半月)條利根好短
我媽話要剪利根
有無bb做過?可以系邊到做?大約幾錢?
Hello lhylhyyy, 留唔留意到BB 有冇食奶/ 吸吮問題? 脷根好短/緊,會影響BB 脷嘅郁動,伸唔長條脷,甚至見到脷有心型嘅樣子。如果有以上情況,媽媽可以帶BB睇醫生, 診斷下而家需唔需要做手術。
我有一個願望,就是想見到每個BB食得好、瞓得好、笑得好、Poo得好,
有個海綿級肚仔,每天盡情體驗新事物、吸收新樂趣!

男爵府

國民生產總值:5461

回覆樓主:

見下耳鼻喉科小兒外科醫生睇下需唔需要剪,有啲門診可以即做,小手術好快完成,收費視乎醫生,可以先打電話去問下價錢

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.