自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

jarjane 發表於 18-7-16 21:46
請問知唔知有冇牛油果醬同埋酸乳酪醬賣呀?
咁就真係唔使再去排一粒鐘了
...

好多餐廳bar都有啊
好少食到唔好食
Cheesecake Factory 係超級好食?值得排一個鐘?

我通常收工去諾士佛台食,飲杯嘢食下nachos chips pizza咁
好味

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

crystal媽咪 發表於 18-7-17 17:58
只買左唔辣的芝士片。未食呀,有飛滋。
好衰架,呢排勁多人推介零食,又有雞條、蝦條……
引死人咩 :think ...

芝士味、好食架!

已經係荔枝角分店買到了

珍珠宮

_kapo 發表於 18-7-17 19:47
好多餐廳bar都有啊
好少食到唔好食
Cheesecake Factory 係超級好食?值得排一個鐘?

以前經常喺dan ryan食, 但真係越嚟越唔好食, 唔知點解粟米片嘅口感怪怪的 [/ 而Cheese cake factory 我又真係覺得好好味喎! 芝士醬特別香濃, 再加上少少bbq醬 令個nacho更加惹味又冇咁漏 ,而個牛油果醬同埋酸乳酪醬好幼滑, 整個配合好完美。 次次食完我都話唔值得排 但係又唔知點解 想食嗰陣又甘心命抵去排

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

stagea 發表於 18-7-17 19:48
芝士味、好食架!

已經係荔枝角分店買到了

咁遠

不要從別人的嘴裡去認識我

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

crystal媽咪 發表於 18-7-17 20:17
咁遠

我係個頭返工、落港鐵站行條隧道去

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

stagea 發表於 18-7-17 20:37

我係個頭返工、落港鐵站行條隧道去

不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

BB防敏心得分享勳章

回覆樓主

等我逛街嘅時候都幫你留意吓,順便自己買黎試吓先

珍珠宮

好媽媽勳章

tsung 發表於 18-7-16 21:22
油漆?

加樂氏玉米片下話

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

stagea 發表於 18-7-17 19:48
芝士味、好食架!

已經係荔枝角分店買到了

Yeah!快d買埋"多樂士"啦

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

ganggang 發表於 18-7-17 21:33
加樂氏玉米片下話

好似喺"多樂士"乳膠漆呀

琥珀宮

我要做媽媽 發表於 18-7-17 21:05
等我逛街嘅時候都幫你留意吓,順便自己買黎試吓先

好,多謝幫忙

琥珀宮

tsung 發表於 18-7-17 21:36
Yeah!快d買埋"多樂士"啦

咦!多樂脆呀

仲笑我

用戶要求終止服務

stagea 發表於 18-7-17 21:46
咦!多樂脆呀

仲笑我

錫番

寶石宮

2024年龍年勳章

stagea 發表於 18-7-16 19:00
有沒有人知邊間Aexn 有?
已去過九龍城無

幸福可以好簡單

首頁

尾頁