夫婦情感

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

產前的性生活已經少,講真個時都有性需要,但 c6 就話唔想,好啦諗住生完可以正常番,不過都係冇改善,長時間照顧小朋友的確花好多精神時間, 不過我又好驚冇性生活會影響感情,一個月得一次係咪正常?有次佢話覺得我下面同之 前唔同怪怪地,加上生 b 之後請左工人,又令到搞野都偷偷摸摸,好似做賊咁,唔好講前戲, 每次都係急急完事,好乾既情況下照做,佢唔 enjoy 時我又痛,我諗緊佢話怪係因為生完冇 咁緊定係乾得滯,定還事多左個工人係屋企唔自然?
之後諗起幾年前有個好口賤既男同事笑佢前妻生完變左行車道,ps 佢講個時仲未同老婆 離婚嫁,當時我未生,聽完得答笑,宜家諗緊係咪生完同未生差咁遠?因為我除左覺得比以 前乾之外,冇覺得鬆,但似乎老公係 feel 到唔同或者係覺得鬆左但又唔敢講驚刺激到我

有冇意見比到我,令到心情差覺得辛苦生完好努力修身之後又咁,我都冇嫌棄佢中年發腹有肚腩頂住我 同冇以前咁持久啦

Update
好多謝你地建議唔同的改善方法,綜合之後包括:深蹲,hifu縮陰,要塞的儀器-thermixx,唔洗塞的儀器-幸福椅,仲有Jm話可做手術改善

做個小小比較,供大家參考
深蹲試了一個多星期,優點唔洗錢,缺點大腿位累,持續做有Jm話可以增加性慾同收陰

Hifu縮陰/塞的縮陰儀,價錢較貴萬幾1次,有jm話有效的,請爬後幾版睇

唔洗塞野的縮陰儀,我上星期已試做2000幾,做完之後比平時易濕,因為去vv個時見到唔係尿,站時只做左一次,xoxo時沒之前乾的感覺,至於有冇緊到,我冇問c6,不過c6就有話覺得比平時濕了

手術,因為未鬆弛到出現失禁情況,所以冇做太多研究,只知需放支架,不太岩想再生育的媽媽

複式洋房

回覆樓主:

末生己經少,甘生左佢又点會做得多?你又無問佢係咩問題,前戲都無,好難投入,或者你試下著啲性感睡衣挑逗下佢,睇下佢有咩反應俾你

大宅

YUK774 發表於 18-8-10 00:33
末生己經少,甘生左佢又点會做得多?你又無問佢係咩問題,前戲都無,好難投入,或者你試下著啲性感睡衣挑逗 ...

陀緊個時佢話唔想囉,未有bb之前一切都好正常,加上佢話怪怪地,搞到我失眠係咁諗咩叫怪怪地
男人先知個感覺,我自己覺得除左肚多左紋之外,我好努力keep到變番未生前,冇性生活的婚姻令我又好驚佢會唔會出軌,除左呢個問題,其他平時相處係好好

子爵府

kennis0819 發表於 18-8-10 01:22
陀緊個時佢話唔想囉,未有bb之前一切都好正常,加上佢話怪怪地,搞到我失眠係咁諗咩叫怪怪地
男人 ...

我係男人,都未必答到你個問題,只可以話佢可能唔熱衷性事,或者生左之後覺得壓力大左,冇左性趣,唔好亂諗野啦。

複式洋房

kennis0819 發表於 18-8-10 01:22
男人 ...

佢係唔係睇住你生阿B,有陰影?你應該問返佢,有咩怪怪地,你都無變過,你生一個唔會闊得甘誇張。得罪講句定佢幼,入去好似空檔檔甘,人地生兩三個甘點算

瑪瑙宮

係咪唔够濕?用ky 喇。去下爆房,改下場地。

大宅

我C9生完之後都比以前乾左, 最初會話痛, 可能女人生完之後真係會有啲改變吧.
你擔心佢出軌係因為性事不愉快? 我諗你擔心得太多, 佢一直都唔好性事, 點會因為咁而出軌呀? 係都係因為其他原因.

男爵府

kennis0819 發表於 18-8-9 22:49
產前的性生活已經少,講真個時都有性需要,但 c6 就話唔想,好啦諗住生完可以正常番,不過都係冇改善,長時間照 ...

你生完幾耐?
我自已生完6個月同c6搞都又乾又痛。去到差唔多一年先正常番。
初初果陣要好慢用好多ky。只要堅持慢慢會正常番。

大宅

cwaichan1 發表於 18-8-10 01:59
我係男人,都未必答到你個問題,只可以話佢可能唔熱衷性事,或者生左之後覺得壓力大左,冇左性趣,唔好亂 ...

我最驚係生完真係有唔同,好難開口問佢點樣怪
佢份人好正經,我問佢佢都唔敢答嫁
以前好正常嫁佢

大宅

Solarflare 發表於 18-8-10 10:17
你生完幾耐?
我自已生完6個月同c6搞都又乾又痛。去到差唔多一年先正常番。
初初果陣要好慢用好多ky。只要 ...

我小朋友都2歲幾了,所以先咁困擾
頭一年我就覺得未修身,小朋友又細
大家擺哂精神落去,少d都係冇所謂
不過持續咁耐都係咁就開始擔心
如果下面闊左再用ky,男人會唔會覺得更難有感覺,你生完有冇用過縮陰球,thank you

子爵府

kennis0819 發表於 18-8-11 20:09
我最驚係生完真係有唔同,好難開口問佢點樣怪
佢份人好正經,我問佢佢都唔敢答嫁
以前好正常嫁佢:thinking ...

生完之後搞,點都有d唔同架啦,咁大舊野痾出黎,點都會整鬆左。

大宅

venf 發表於 18-8-10 10:08
我C9生完之後都比以前乾左, 最初會話痛, 可能女人生完之後真係會有啲改變吧.
你擔心佢出軌係因為性事不愉快 ...

你c9生左幾多個小朋友,除左乾之外有咩分別
因為我唔係男人唔會知佢個感覺,有個好熟既男性朋友同我講佢太太生完2個係有分別同未生前
我越問越驚,我地以前好正常,我自己又好鐘意小朋友,想再生都唔敢了

大宅

cwaichan1 發表於 18-8-11 20:19
生完之後搞,點都有d唔同架啦,咁大舊野痾出黎,點都會整鬆左。

仲要係大頭重磅b我係好開心生到健康肥寶貝,不過做媽媽的真係犧牲好多,我生完忙住修身同窄肚縮肚皮又搞一輪,諗住外型上keep到就夠,下面鬆我真係諗唔到有咩方法

子爵府

kennis0819 發表於 18-8-11 20:25
仲要係大頭重磅b我係好開心生到健康肥寶貝,不過做媽媽的真係犧牲好多,我生完忙住修身同窄肚縮 ...

del

男爵府

kennis0819 發表於 18-8-11 20:15
我小朋友都2歲幾了,所以先咁困擾
頭一年我就覺得未修身,小朋友又細
大家擺哂精神落去,少d都係冇所謂

C6好似話過無生之前咁緊。
但唔影響我地性生活。
縮陰球我無用丫, 但有做收陰運動 (你google search下就知)
你同c6次數少可能係習慣成自然, 你想增加次數可能要主動啲。。

大宅

Solarflare 發表於 18-8-11 20:57
C6好似話過無生之前咁緊。
但唔影響我地性生活。
縮陰球我無用丫, 但有做收陰運動 (你google search下就知 ...

你c6好誠實但我c6唔會講,面對現實應該係有分別,我有google 搵到凱格爾運動,一打縮陰仲搵到縮陰手術,縮陰球一大堆
你做完運動之後覺得有冇改善?相比以前都係乾
年齡大改變定係生完之後乾好正常呢

男爵府

kennis0819 發表於 18-8-11 22:27
你c6好誠實但我c6唔會講,面對現實應該係有分別,我有google 搵到凱格爾運動,一打縮陰仲搵到縮 ...

縮陰運動有啲效掛.. 其實我都唔係太清楚, 呢啲野要問用家
你乾應該係因為前戲做得唔夠.. 你唔夠投入, 所以妹妹無分秘。
或者可以買啲玩具幫助下前戲。(震蛋) 等你快啲進入狀態..
但主要係你既心態.. 唔好成日覺得自已果度寬左..唔sexy。咁多野 worry 你一定係乾。

搵日同c6拍下拖, 抱下拖下手仔。睇下重唔重拾到拍拖既感覺? 拍完拖去埋酒店開房。話唔定果晚就會好順利啦

大宅

Solarflare 發表於 18-8-12 01:01
縮陰運動有啲效掛.. 其實我都唔係太清楚, 呢啲野要問用家
你乾應該係因為前戲做得唔夠.. 你唔夠投入, ...

所以作為女人唔知有冇鬆都正常,真係用家至清楚,用家一句點評同d行徑令人好擔心
我份人好易就緊張,已經搵到好多方法
有人教路夾住震蛋行,睇文有人鬆到尿滲出黎就要做手術做機就可以緊番,有d就話忍尿或者每日做2千幾下縮陰運動,上網睇到搞完之後係咁放屁即係鬆,而我有

男爵府

kennis0819 發表於 18-8-12 01:32
所以作為女人唔知有冇鬆都正常,真係用家至清楚,用家一句點評同d行徑令人好擔心
我份人好易就 ...

如果你真係好 concern.. 其實手術都唔會好貴。
但會唔會考慮生埋第二個先做呢?
呢啲野要同先生開心建誠咁傾。
暫時你可以做左縮陰運動先..因為方便, 任何時間都可以做。
至於震蛋。。唔好擺入去陰道, 因為怕會震得更鬆..

大宅

Solarflare 發表於 18-8-12 13:33
如果你真係好 concern.. 其實手術都唔會好貴。
但會唔會考慮生埋第二個先做呢?
呢啲野要同先生開心建誠咁 ...

做手術好似要擺支存架入去之後就唔可以生bb
要生又要拎番出黎,我覺得做手術好extreme,唔考慮了,做運動我開始緊啦,每日做15分鐘睇下有冇效,儀器我搵到有平有貴,唔知有冇效,放震蛋係有位網友話有效唔知係咪偏方。我都唔敢

jam831    發表於 19-7-18 11:11

首頁
12345...7

尾頁

跳至