烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

別墅

想知幾錢 同邊間

民房

唔怕遠既話會展隔離間酒店Renaissance(唔識讀)都OK好食,前果排動漫節先去完。好似折左500幾左右。我都係睇完有碗話碗先知呢間野,學佢話齋性價比高囉。自己諗啦

https://youtu.be/Fh3u-_aiA3E

伯爵府

AllenPapa 發表於 18-8-28 17:44
唔怕遠既話會展隔離間酒店Renaissance(唔識讀)都OK好食,前果排動漫節先去完。好似折左500幾左右。我都係睇 ...

上星期食左....有拖羅,龍蝦,生蠔,長腳蟹, 燒牛肉.....食物質素好...恒生白金咭75折後$517

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

hugub 發表於 18-8-29 10:18
上星期食左....有拖羅,龍蝦,生蠔,長腳蟹, 燒牛肉.....食物質素好...恒生白金咭75折後$517
...

複式洋房

回覆樓主:

Tst Marco Polo ,lunch 四百幾蚊,信用卡有折,你打去問下

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

hugub 發表於 18-8-29 10:18
...

首頁

尾頁

跳至