夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

如題
有你每一天在我身邊,活著是多好和幸福,多謝你!我愛你

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

……

伯爵府

我唔識呀,我朋友話我知可以有咁既功能咋!

伯爵府

green1apple 發表於 18-9-14 13:34
如題

唔會用,除非真係唔相信C6

男爵府

牛年勳章

對方知道後,大家會影響關係,除非無湾轉。

伯爵府

回覆 strawberry1975 的帖子

我諗如果真係要用呢樣去check的話,大家既信任度應該都無乜,知道又如何呢?

伯爵府

回覆樓主

從來沒有這個想法,只有同家母貪得意,看她在那區打牌,但一年都冇check 過一次。

複式洋房

回覆 bubu7 的帖子

我有想過, 但發覺會長 on 個 GPS logo 出黎, c6 會知的 ! 所以只有事候 check 佢手機上的 Google map apps ( andriod or iphone 都得), 有個function叫 "你的時間表" 便可知佢果日去過那裡同幾點去過 ! 當然就無得即時捉姦啦 ! 起碼知佢有無講大話 ~~

大宅

makili38 發表於 18-9-19 12:36
回覆 bubu7 的帖子

我有想過, 但發覺會長 on 個 GPS logo 出黎, c6 會知的 ! 所以只有事候 check 佢手機上 ...

要否on location 才可?

男爵府

Google map can share location, 我c6四圍去,有時睇下佢响邊,叫佢幫手買下野

複式洋房

回覆樓主:

好耐之前已經有 偽裝gps,大把男人都識,佢地想將自己定喺邊個位置就邊個位置,所以定位嘅嘢係唔可信

複式洋房

Sharing location 當然最好,可以real time 知佢在哪,不過我大前提是唔想佢知我check 佢,所以試過偷偷開佢sharing location, 但見佢Samsung 手機上會多了一個定位icon 出黎,咁佢實知!唯有用另一function, 去睇返佢去過邊。

男爵府

BB防敏心得分享勳章

之前我C6同同事有曖味,得佢同意裝過,但個段時間個人好神經質,又懷疑佢自己熄左,成日疑心重....裝左一個星期我決定取消安裝,因為佢要呃你裝咩都無用,基本信任無左,之後只會更難行落去!

別墅

回覆樓主:

c6 出軌後,經他同意後安裝,互相睇到大家,正如其他jm講,位置會有偏差,有時不準,亦可以fake gps, 要呃始終有方法。依家我都睇少左了,開左share location, 當是給他一個警惕。

洋房

回覆樓主:

check人同甘心比人check都好有問題,唔信任做乜都係信唔落,比你揾到證據又點? 如果有d野係接受唔到,就唔知好過知,我唔明點解咁鐘意check電話check whatsapp check gps... 病態

大宅

Check 都side 氣,有心扼一定delete phone history, what’s, app 所有證據, 有D男人有多張credit card 係 for 同小三食飯同買禮物俾小三,吾俾老婆知, 表面對老婆仔女ok, 但心其實係哂小三度先恐怖,我同事之前懷疑佢老公,去check 電話費紀錄,發現原來成日同條女講電話,吾會放過小小時間都打電話俾人,一個月通話3千分鐘,但老婆傾就求其一兩句,同小三有沒有這麼多話題呀

侯爵府

green1apple 發表於 18-9-16 23:27
回覆 strawberry1975 的帖子

我諗如果真係要用呢樣去check的話,大家既信任度應該都無乜,知道又如何呢? ...

其實都係想自己快d死心

大宅

green1apple 發表於 18-9-14 13:34
如題

用 iPhone 的尋找朋友,勁準。 試過搵到曰本的酒店名

大宅

loverlover123 發表於 18-9-21 08:33
Check 都side 氣,有心扼一定delete phone history, what’s, app 所有證據, 有D男人有多張credit card 係 ...

舊老闆同下屬有嘢,俾老闆娘知道後要攞返過去半年簽咭statements睇返有乜額外支出,奈何老闆係俾cash, 所以要瞞實瞞到的……

首頁

尾頁

跳至