在職全職

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 大廚勳章 親子達人勳章

此帖只招待friend級會員,其他jm請勿內進,謝謝!

珍珠宮

2024年龍年勳章 開心吸收勳章

yanyan-mummy 發表於 18-10-25 13:49
咁你咪又係見錢開眼

我是凡人,怎能避開。係現實問題

珊瑚宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 大廚勳章 親子達人勳章

yanyan-mummy 發表於 18-10-25 13:45
如果係4000可以考慮

加到可以要下年2月先加

珊瑚宮

kin818kin 發表於 18-10-25 13:50
趁今次機會4466拆掂佢,一定要認真咁講。錯過左就無機會講了

加多咗個飯錢

珊瑚宮

yanyan-mummy 發表於 18-10-25 13:45
如果係4000可以考慮

珊瑚宮

佢都可以話到事?佢唔想你之後去幫佢咩

佢同太子由中學識到現手好friend 的,我頭幾年都係加500,到上年我有同佢講做到死都係加500,佢就幫我同太子反影,加幅有1x%,令我好感動,佢係唔想我離開呢間公司嘅原因,佢怕重新適應個新人,做野會唔方便,佢同我熟咗,做野更方便,找數翼快,所以佢都唔想我走,寧願加人工好啲,留到做得野嘅人,佢覺得值得幫我

珍珠宮

yickly 發表於 18-10-25 13:36
原來能夠加咁多,係太子個friend 幫我一把

佢點同太子講?

珍珠宮

yickly 發表於 18-10-25 13:33
呢個問題未達成協議

趁今次機會4466拆掂佢,一定要認真咁講。錯過左就無機會講了

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

kin818kin 發表於 18-10-25 13:47
傻啦﹗我當然會啦﹗

咁你咪又係見錢開眼

珍珠宮

yanyan-mummy 發表於 18-10-25 12:50
你吾會既

傻啦﹗我當然會啦﹗

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

yickly 發表於 18-10-25 12:11
每年我加幾多%人工都係太子話事,因為我嘅工作係對太子多,老闆只係簽票,老闆未試過係人工上有任何意見, ...

好多呀

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yickly 發表於 18-10-25 13:44
開咗新part了

雲母殿

yickly 發表於 18-10-25 13:37
比你地笑死

係咪值得留底

如果係4000可以考慮

雲母殿

yickly 發表於 18-10-25 13:36

佢都可以話到事?佢唔想你之後去幫佢咩

珊瑚宮

開咗新part了

珊瑚宮

kin818kin 發表於 18-10-25 12:37
你個友仔,見錢開眼﹗

比你地笑死

係咪值得留底

珊瑚宮

yanyan-mummy 發表於 18-10-25 12:24
加4千咁多可以留低再觀察喎

珊瑚宮

kin818kin 發表於 18-10-25 12:22
但這個問題係好重要的問題,你一定要講。唔好再因為這份工而受傷,要記得傷左的身體係你自己,公司大不了 ...

呢個問題未達成協議

雲母殿

kin818kin 發表於 18-10-25 12:37
你個友仔,見錢開眼﹗

你吾會既

珍珠宮

yanyan-mummy 發表於 18-10-25 12:24
加4千咁多可以留低再觀察喎

你個友仔,見錢開眼﹗

首頁

尾頁

跳至