自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

最近有優惠嗎?邊度買平?

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

同問

大宅

教協$360 十張,不過要有教協證。

男爵府

回覆樓主:

等工展會

wcpcelia    發表於 18-10-5 19:39

子爵府

二手市場

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

LC116 發表於 18-10-4 22:20

昨日職員話依家有優惠$100/3包湯, 不過唔記得至幾時,
或者呢到買都平 https://www.price.com.hk/ec-product-detail.php?ecpid=2215
$358/套, 每1套送$20禮券1張
......

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

ying_ma 發表於 18-10-5 12:28
昨日職員話依家有優惠$100/3包湯, 不過唔記得至幾時,
或者呢到買都平 https://www.price.com.hk/ec-produ ...

謝謝

大宅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

2019新春慶豚圓

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

二手市場, 剛買完

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

回覆樓主:

通常等hsbc用獎賞$換

大宅

我見到有呢個

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

中銀有PROMO
我買十張豬腳薑只係490
原價650
你可以睇下湯券有無特價
谁曾一心痴求 海晏河清 锦绣冠盖满千城
歌尽升平 人和政通 也算无愧戎马半生
怎忆昨宵花正浓 幽兰清芳落静庭 香漫水殿暗生风
卷帘人仍在 旧时深宫 回眸惊鸿

剑指天下 山河纵横驰骋
唯有一人未在 运筹帷幄定局中
缘来世间 难留帝王指间 芳华冷
青史笔落 情寄社稷为重
从来半句未言她 似春江浮灯
流入我梦

男爵府

網上仲有二手
仲平
谁曾一心痴求 海晏河清 锦绣冠盖满千城
歌尽升平 人和政通 也算无愧戎马半生
怎忆昨宵花正浓 幽兰清芳落静庭 香漫水殿暗生风
卷帘人仍在 旧时深宫 回眸惊鸿

剑指天下 山河纵横驰骋
唯有一人未在 运筹帷幄定局中
缘来世间 难留帝王指间 芳华冷
青史笔落 情寄社稷为重
从来半句未言她 似春江浮灯
流入我梦

大宅

2019新春慶豚圓

LC116 發表於 18-10-4 22:20

士多綱賣$350

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

回覆樓主:

日本城依家都有得買

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

yuensiu 發表於 18-10-10 14:17
通常等hsbc用獎賞$換

yes, 剛做$32 / 張

https://www.personal.hsbc.com.hk/1/2/chinese/hk/cards/rewards/catalogue?pwscmd=hotpicks&pageNumber=1&index=1&param=hotpicks&selectType=&selectSecondType=&flag=

公爵府

swirishe 發表於 18-12-27 17:03
yes, 剛做$32 / 張

https://www.personal.hsbc.com.hk/1/2/chinese/hk/cards/rewards/catalogue?pwscmd= ...

我月頭換左啦

男爵府

回覆樓主:

教協
平均一張 $32左右

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊