論盡家傭

跳至

首頁
34567...8

尾頁

男爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

樓主加油,我會祝福你

子爵府

好媽媽勳章

樓主:你有無睇吓自由廣場個topic,睇吓係咪嗰個賤印,如果係,就可以趕快對付佢地。Anyway, 我百分百支持你!

複式洋房

原帖由 Ros 於 09-4-15 11:42 發表
呢個topic講緊個男人同女傭偷情,會不會有d人同一人?

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2188217&extra=&page=1

個印印今年8月18日30YRS, 佢2005年係我屋企做野, 我屋企真係係元朗村屋, 做左1 YR, 話唔做, 後來去左紅磡做, 現在還在香港.

男爵府

她叫咩名?不方便可pm我,我想開post掃此人出hk,我諗佢都無心工作,不如返屋企啦!

樓主:千萬不要激親自己,要保重!

原帖由 Kan-kan 於 09-4-15 14:38 發表

個印印今年8月18日30YRS, 佢2005年係我屋企做野, 我屋企真係係元朗村屋, 做左1 YR, 話唔做, 後來去左紅磡做, 現在還在香港.

男爵府

她叫咩名?不方便可pm我,我想開post掃此人出hk,我諗佢都無心工作,不如返屋企啦!

原帖由 Kan-kan 於 09-4-15 14:38 發表

男爵府

男爵府

佢個名呀

原帖由 Kan-kan 於 09-4-14 18:44 發表

RUTIANI AGSWININGSIH (通常叫 ENY),今年 8月份就30YRS

DAY 1: 3.37KG,DAY 4: 3.35KG,DAY 5: 3.47KG,
DAY 8: 3.52KG,DAY 16:3.81KG,DAY 38:5.11KG,DAY 42:5.5KG,day 44: 5.86kg,2M4D 6.69KG,

大宅

努力呀!快D將唔開心嘅事掃走,包括隻賤佬,咪比佢以為自己咁巴閉,享受齊人之福,我個賤爸都係咁,叉起雙手睇住我阿媽同隻湖南雞鬧交都不知幾咁威水,唸起我幾想煎個賤男一巴

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我覺得膳養費嘅野,
個男人死唔肯俾都無乎,
婚就一定離硬,
但係點都唔好俾個印得手,
同佢地鬥長命,
個印印一定會千方百計唔做工人做女主人,
實煩到個男人甩肺,
男人最怕煩,
到時咪等佢地煩死佢,
你諗好條件等佢地求你。

男爵府

如果你暫時不想放手,就由得隻衰公去,唔好理他,唔好迫他,他想同你嘈,偏偏唔同佢嘈,當佢隱形,kan kan 你在屋內,隻狐狸精在屋外,由得她急,等她迫死隻衰公。

如要離婚,就一定要取贍養費,即使而家無$,仲要佢供養孩子完成大學學業,唔好寫至18止,我識有d衰精,搭正18歲就唔供。

伯爵府

kan-kan, add oil!!!

大宅

我都識 D 衰公, 有 $ 供新老婆個仔讀國際學校,
但個女 18 就斷供 ...

原帖由 Ros 於 09-4-15 20:40 發表
如果你暫時不想放手,就由得隻衰公去,唔好理他,唔好迫他,他想同你嘈,偏偏唔同佢嘈,當佢隱形,kan kan 你在屋內,隻狐狸精在屋外,由得她急,等她迫死隻衰公。

如要離婚,就一定要取贍養費,即使而家無$,仲要佢供養孩子完成大學學業,唔好 ...

大宅

離婚啦!分開只係一下子痛苦﹔在一齊就係一輩子痛苦!

複式洋房

佢根本無諗過要去維持呢段婚姻 & 家庭, 佢都已經決定咗, 你都無需要再諗要點做, 離婚係必然呀, 日後嘅生活費你必須力爭到底, 因為你有3個小朋友, 就算生活艱難D, 我都唔會比機會呢條友, 就算你唔唱衰佢, 佢做得出呢D行為, 身邊所有人, 包括親戚, 同事, 朋友呀, 都一定睇唔起呢個人, 因為佢人格有問題, 無論點都好, 你真係要加油, 我相信每一個知道呢件事嘅人, 都會支持你, 你最幸運係有3個乖乖的小朋友, 佢地先係你最大嘅支持呀! 加油, 加油......

禁止訪問

加油

大宅

醒目開學勳章

最重要

努力工作養活三名兒子

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

我身邊有幾個因婚姻破列而變成單親家庭的例子。

例1:男既去搞大陸女人,掦到可以帯埋个女人同99吃飯,而99竟然話个女人正過個新抱,叫新抱不如“忍得就忍下”。新抱最後揀離婚。

例2:男既執包服去投靠多年無見舊情人。舊情人高薪厚職有小小錢,提升男人生活質素。,加上男人同老婆講:「イ巨對波好大,比你見到你会唔抵得・・」女的最後選擇離婚。几年後,個男人比人玩厭左比人飛…最後燒炭死。遺書寫:「我太愛XX(即係個契家婆)…」

結果,這两個女人宜家活得比任何人想象的開心。

楼主努カ!!!!!支持你!!!!

大宅

醒目開學勳章

活得比你好

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

加油! 為左3個仔一定要撐住!!
原帖由 tyty 於 09-4-16 09:39 AM 發表
活得比你好

公爵府

好媽媽勳章

樓主冷靜d, 千萬唔好放相
有全名都請加XX
免干犯誹謗罪
有份發照片發名的post, 即使只係引用, 都有機會收律師信
請大家小心

您的婚姻問題應如何處理, 您當有主張, 不要將自己推入復仇深淵.

首頁
34567...8

尾頁

跳至