自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

2018復活節勳章

ivy0508 發表於 18-10-20 15:16
暑假去都係呢個價

我無留意開,不過暑假我無見過呢個價,我之前喺ctrip 睇係$1999人仔,所以今次覺得好抵

別墅

2018復活節勳章

maggielau8 發表於 18-10-20 01:16
就甘打去官網訂都係呢個價錢呀

我之前一直都係上ctrip睇,唔知官網咩價錢,原來官網平d,下次都係直接上官網買算喇

別墅

2018復活節勳章

qinqinyan 發表於 18-10-20 08:15
有網址?

網址要用wechat開先得,樓上話官網買都係呢個價錢,你不如上官網望望

別墅

2018復活節勳章

shiujoey 發表於 18-10-20 10:02
想知詳情(emoji)

條link要用WeChat開,有qr code,不過唔知俾唔俾po

男爵府

官網 五六日要加$300 = 親子套票 $1499+300 可booking 之前二日免費取消!

這個會員特賣 五六日都係$1499 不用加$300
但Book日期後不可取消 聖誕及香港假期要附加費

wcpcelia    發表於 18-10-21 15:53

男爵府

但要 WeChat pay 比錢
香港WeChat pay 唔知比唔比到呢?
我估九成比唔到

男爵府

settrick 發表於 18-10-21 00:46
我估九成比唔到

因我前日剛從官網訂咗 ¥1499+300
之後嗰訂房小姐話有優惠 但要WeChat pay 訂!
所以我正研究WeChat pay 中國

男爵府

settrick 發表於 18-10-21 00:46
我估九成比唔到

之後嗰t訂房小姐話有優惠 但要WeChat pay 訂!
所以我正研究WeChat pay 中國

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

settrick 發表於 18-10-21 00:50
之後嗰訂房小姐話有優惠 但要WeChat pay 訂!
所以我正研究WeChat pay ...

即係到時要用wechat pay?
放下自在

男爵府

cattz288 發表於 18-10-21 12:13
平時如果打電話去官網訂 可check in 是 到付 現金人民幣 或 信用卡付款!

男爵府

cattz288 發表於 18-10-21 12:13
而今次優惠微信訂購,是要用WeChat pay 的

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

settrick 發表於 18-10-21 14:00
而今次優惠微信訂購,是要用WeChat pay 的

係咪落單時決定埋日期架喇? 知唔知如果兩大兩小, 細果個係under 120cm駛唔駛加錢?
放下自在

男爵府

回覆 settrick 的帖子

請問聖誕附加費喺幾錢

男爵府

cattz288 發表於 18-10-21 16:47
係咪落單時決定埋日期架喇? 知唔知如果兩大兩小, 細果個係under 120cm駛唔駛加錢?
...

2826 0288 你打這電話比較清楚 訂房部 但是國語通話的

他們會和你WeChat 對談

男爵府

cream@@ 發表於 18-10-21 17:19
回覆 settrick 的帖子

請問聖誕附加費喺幾錢

假期$300 另外 24-25/12 海鮮自助餐 升級 $299

象牙宮

settrick 發表於 18-10-21 17:20
2826 0288 你打這電話比較清楚 訂房部 但是國語通話的

謝謝! 剛打左電話, 可以用廣東話
兩大兩小, 另1個120cm樓下可以free, 唔駛加錢
啱啱見wechat優惠又extend左幾日
放下自在

男爵府

cattz288 發表於 18-10-21 17:35
謝謝! 剛打左電話, 可以用廣東話
兩大兩小, 另1個120cm樓下可以free, 唔駛加錢
啱啱見w ...

係wor Extend 咗5日

咁你WeChat pay 比到錢嗎?

象牙宮

settrick 發表於 18-10-21 18:34
係wor Extend 咗5日

咁你WeChat pay 比到錢嗎?

我有ac, 如果落order就要轉錢入去
放下自在

男爵府

cattz288 發表於 18-10-21 18:36
我有ac, 如果落order就要轉錢入去

你的是否中國WeChat 錢包?

象牙宮

settrick 發表於 18-10-21 18:46
你的是否中國WeChat 錢包?

yes! 家陣收人仔利是已可開通
放下自在

首頁

尾頁

跳至