自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

上一輩唔好加把口啦,已經離婚咁耐,仲講!

大宅

柏芝係「全程投入來愛你」咁對檸檬 一向佢都係愛情大過天
不過個人認為檸檬最愛王菲 當初王菲嬲佢一腳踏兩船先分手 可能佢覺得無可能再一齊返先同柏芝結婚

子爵府

家文 發表於 18-10-31 18:36
覺得張柏芝應該真心好鐘意小朋友。
特別自己做咗阿媽好有感覺,每次見佢都係親自一手抱著個細仔,一手拖住個大仔,從不會假手於其他人,呢d由心而發既母愛,加佢又會定期帶仔仔去探爺爺、嫲嫲,真係一個好媽媽及心抱。反而個老豆真係嘥氣,戀愛大過天。

大宅

回覆樓主:

見停風煮野冷型甘,想嘔。。。

連小朋友都唔理,仲係男人黎。。。

MICMATL    發表於 18-11-1 20:54

子爵府

回覆樓主:

柏芝冇錢就要有母性想辦法去養对仔,特别係自己親生骨肉,点會吾痛錫呀,冇左老公又点可以冇埋对仔呢。Lemon呢D点算係男人,冇D家庭責任。王菲有錢就可以任性,不須要母性,可以戀愛大過天。
話是話,講身家,係Lemon厚D定王菲厚D呢?

翡翠宮

waynewon 發表於 18-10-31 10:43
張栢芝一向一個養全家,就知佢係重親情嘅人。

呢樣真係好難得

大宅

ChloeMa 發表於 18-10-31 18:56
上一輩唔好加把口啦,已經離婚咁耐,仲講!

係,仲要三個主角都係娛樂圈火辣話題

水晶宮

mammycat1818 發表於 18-10-31 20:14
柏芝冇錢就要有母性想辦法去養对仔,特别係自己親生骨肉,点會吾痛錫呀,冇左老公又点可以冇埋对仔呢。Lemo ...

王菲不知所謂

MICMATL    發表於 18-11-1 20:57
MICMATL    發表於 18-11-1 20:56
MICMATL    發表於 18-11-1 20:55

子爵府

回覆樓主:

其實,都離咗婚,已成定局,誰也不是誰的什麼新抱、女婿。各有各的感情世界,拿各自的伴侶來比較,對三/四角關係的幾位男和女方都唔公平。能走在一起,自然情人眼裡好低B,都不是我們局外人來評論。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

謝同王係咪真係拍拖?

水晶宮

CorrineNg 發表於 18-10-31 08:52
柏芝好錫2個仔呀。好媽媽。
除左好錫,佢仲係一個好正面既單親媽媽
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

水晶宮

joanie731 發表於 18-10-31 14:27
當年佢地未離婚,檸檬都親口讚過栢芝係好媽媽,佢話自己抱仔只會抱一陣,但栢芝好錫個仔,可以抱住兩個鐘毫 ...
睇返未離婚時一個訪問,0檬講起柏G陪佢拍戲,照顧佢.....其實聽得出女愛男太多,男人唔希罕
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

珍珠宮

mammycat1818 發表於 18-10-31 20:14
柏芝冇錢就要有母性想辦法去養对仔,特别係自己親生骨肉,点會吾痛錫呀,冇左老公又点可以冇埋对仔呢。Lemo ...

如果王係北京唔係咁把炮,Lemon點會痴埋去?
王係北京開夜店(同劉加0、那Eng⋯⋯佢地一樣有背景又drugs 供應)

伯爵府

BK Milk勳章

bosch 發表於 18-10-31 22:09
謝同王係咪真係拍拖?

當然是真的啦,幾年了,當初在王北京住所被拍到。後來又一起香港牽手。好多好多被拍到,如飛機上。。。google下就知。

不過王就快50,美得幾年?和謝還又幾年?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

redhot 發表於 18-10-30 20:05
柏芝真係估佢唔到!以為會勁wet,點知一路都湊住兩個仔,對於佢呢啲過慣咁璀璨生活嘅人,肯湊仔真係好唔話 ...

係,真係估唔到佢為左小朋友完全收心養性,以佢咁靚,男朋友老公車輪轉都一定可以,但同霆鋒離婚後完全冇話咩顧住拍拖再婚呀咁,係一條心照顧小朋友,好佩服佢。謝霆鋒唔識珍惜佢。

子爵府

bosch 發表於 18-10-31 22:09
謝同王係咪真係拍拖?

應該係啦!早幾日聽雲妮係電台同謝傾計,講打麻將,vani話你以前同而家個女朋友打麻將blah blah blah... 我諗講緊王菲呱

珍珠宮

香港熊貓 發表於 18-10-31 17:37
一段婚姻就話性格問題,三段婚姻就係個人問題啦,都唔明檸檬喜歡什麼

喜歡她黑口黑面

大宅

rayrayus 發表於 18-10-31 23:18
係,真係估唔到佢為左小朋友完全收心養性,以佢咁靚,男朋友老公車輪轉都一定可以,但同霆鋒離婚後完全冇 ...

我旅行在樂園見佢一帶二去玩,自己推bb車,真係冇俾工人湊的,現場一定冇記者,唔係做俾人睇,对佢印象大改變

公爵府

2024勳章

vvbyy 發表於 18-10-31 23:58
我旅行在樂園見佢一帶二去玩,自己推bb車,真係冇俾工人湊的,現場一定冇記者,唔係做俾人睇,对佢印象大改變
...

有朋友見過柏G同佢啲仔去外地水上樂園, 柏G係一個女人抬個大水泡比啲仔去瀡滑梯, 對佢改觀了

珍珠宮

2024年龍年勳章 hashtag影視迷勳章

hippo1115 發表於 18-10-31 19:58
見停風煮野冷型甘,想嘔。。。

連小朋友都唔理,仲係男人黎。。。

agree

首頁

尾頁

跳至