自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

嘈交嗰度,點解要你道歉嘅?

你姐對你不流咁嘅態度?睇唔出咩原因因嗰次哎交佢要變到對你咁差

anyway,我學識左親人都要講緣分,唔係話你對人好人地就對你好,問心無愧好了

你保重身體最緊要

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

angel.W 發表於 18-11-5 17:00
之前幾日我地放假有時間去探但唔覆,
之後我地都要返工,我哋預唔到時間去(有探病時間)。
加上我地住較遠, ...

我又唔明啦,拆房嘅係佢,被拆嘅你都未unfriend佢,佢就做咁多野?似佢有情緒多啲

anyway都係嗰包,保重身體

ic34    發表於 18-11-5 17:12

瑪瑙宮

milau 發表於 18-11-5 17:12
你家姐好小氣,一點都唔識尊重個妹,你要做嘅嘢已做,佢要嬲咪由佢囉。
...

咁睇樓主寫,都唔知嬲咩

瑪瑙宮

angel.W 發表於 18-11-5 17:16
其實嘈交真係為咗好小事嘈,
唔明點解唔可以一單還一單。
嘈交就可以咁對我?

就咁睇,一真係一頭霧水點解佢要咁嬲你,嗰句算吧啦都擺明啋你有味

你鬧佢好甘?你鬧佢咩先?

瑪瑙宮

yurijm 發表於 18-11-5 17:18
睇文字描述
我覺得唔係一朝一夕既事
我一直睇,有個感覺

係囉,樓主同家姐本身關係點架?

瑪瑙宮

angel.W 發表於 18-11-5 18:25
我老公嘈交,佢在佢facebook話我,
我就話佢唔係當事人唔知當中咩事唔好亂講,

基本上,兩姐妹(家人)嘈交,要寫上fb,就知道佢都有d問題

瑪瑙宮

angel.W 發表於 18-11-5 17:48
因為我同老公嘈交時,都有牽涉少少男家嗰邊,
佢聽完之後又趁機讚下自己同自己奶奶有幾好,
又同親戚講佢 ...

睇你地講野,一直唔岩架?講野有骨

首頁

尾頁

跳至