自由報料

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

用緊$158一個月1000M加mytv
私樓
再續約要@168抵吾抵?簽兩年
謝謝各位

象牙宮

回覆樓主:

請問仲有幾多個月到期
填咗cut form未?

大宅

Poyau 發表於 18-11-7 22:30
請問仲有幾多個月到期
填咗cut form未?

電話cut左 1月份交還產品就完

別墅

willamo 發表於 18-11-8 14:34

呢間公司好抵死㗎,你一定要填表終止, 再用第二間公司一到兩年, 再轉番去就會便宜好多好多好多

佢永遠都係現有客戶就天價, 新客戶價錢最小便宜30%

象牙宮

willamo 發表於 18-11-8 14:34

電話cut咗 等吓應該有平啲

大宅

baby1628 發表於 18-11-8 14:42

呢間公司好抵死㗎,你一定要填表終止, 再用第二間公司一 ...

呢個未試過 系未公屋會平啲嫁?

大宅

Poyau 發表於 18-11-8 14:58
電話cut咗 等吓應該有平啲

請問公屋系未會平過私樓?

象牙宮

willamo 發表於 18-11-8 22:03
請問公屋系未會平過私樓?

不一定 通常睇吓有無對手

男爵府

willamo 發表於 18-11-7 22:01
用緊$158一個月1000M加mytv
私樓
再續約要@168抵吾抵?簽兩年

至少可以158簽返,未抵。
我同你一樣,前兩日打上台cut form,最後電話傾到舊合约價錢158。我再等下。12月尾到期

大宅

Poyau 發表於 18-11-8 22:16
不一定 通常睇吓有無對手

嗯 謝謝你

大宅

2015年1月媽 發表於 18-11-8 23:30
至少可以158簽返,未抵。
我同你一樣,前兩日打上台cut form,最後電話傾到舊合约價錢158。我再等下。12月尾 ...

我差啲就簽 系甘講話吾會有舊價呢個

男爵府

willamo 發表於 18-11-9 07:10
我差啲就簽 系甘講話吾會有舊價呢個

我情況同你一樣。我本身交158,續約要我198,我當然拜拜啦。之後我打去cut form,職員當然問好多原因,點解唔續,我直接話貴,佢話照做返舊價158比我,我到話唔洗啦。我再等佢打黎,佢急,我唔急

象牙宮

willamo 發表於 18-11-9 07:09
嗯 謝謝你

試吓去HCG嗰網入地址睇吓幾錢
hkbn被佢地搶客 依家會跟住減到差不多

大宅

2015年1月媽 發表於 18-11-9 08:19
我情況同你一樣。我本身交158,續約要我198,我當然拜拜啦。之後我打去cut form,職員當然問好多原因,點解唔 ...

佢原本系開219比我 我冇簽
依家等下先

大宅

Poyau 發表於 18-11-9 10:45
試吓去HCG嗰網入地址睇吓幾錢
hkbn被佢地搶客 依家會跟住減到差不多

直接搜尋HCG呢個網嗎?

象牙宮

willamo 發表於 18-11-9 11:20
直接搜尋HCG呢個網嗎?

HGC以下網頁輸入地址

http://www.hgc.com.hk/eshop/step/address?utm_source=google&utm_medium=sem&utm_campaign=AM_google_HGC_BrandName_TC_SEM&utm_term=hgc&gclid=EAIaIQobChMIj8C82K3G3gIVDGoqCh2IJQepEAAYAiAAEgKjhfD_BwE

大宅

Poyau 發表於 18-11-9 11:23
HGC以下網頁輸入地址

http://www.hgc.com.hk/eshop/step/address?utm_source=google&utm_medium=sem&utm_ ...

查吾到我住緊既地址

別墅

回覆樓主:

我係1月尾到期,用開100m 加家居電話$188。9月打電話來話續約要$2xx,我話唔續,10月再打來係$198,宜家11月無人打比我,不過就email 比我最新優惠係舊價$188 變200m, 再送$200 惠康卷,我都打算照續約啦。

象牙宮

ksbb68 發表於 18-11-10 00:01
我係1月尾到期,用開100m 加家居電話$188。9月打電話來話續約要$2xx,我話唔續,10月再打來係$198,宜家11 ...

100m+賣tv叔婆 最近續咗24個月 $98
之前都係由$2xx開始減落去 搞咗幾個月

別墅

Poyau 發表於 18-11-10 00:19
100m+賣tv叔婆 最近續咗24個月 $98
之前都係由$2xx開始減落去 搞咗幾個月

$98真係勁平喎

首頁
12345...6

尾頁

跳至