網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人在淘寶網買過野??? 我做唔倒payment , 有冇人有支付寶? 可否代購? urgent~~

please PM me your email for contact, thank you

禁止訪問

大宅

THANK YOU FOR YOUR REPLY, 我係用恆生, 我打上去 BANK 問, 佢見倒我條數, 不過佢話對方冇 ACCEPTED, 都唔知係咪唔接受 VISA

quote]原帖由 mrs.hamster 於 09-4-16 10:25 發表
做唔到payment有幾個可能
1) 你買嘅數量唔係1件
2) 你無選運費(即價錢包運費唔得)
3) 你張credit card 唔support如恆生,如你用HSBC就easy,上e-banking click visa verified logo 再跟住做就即得。

... [/quote]

男爵府

我聽好多人講hangseng credit card 唔得,
只係 HSBC, DBS, BOC and SCB with verified by visa 先做到支付寶過數!

仲有聽BE果邊講呢3日用Visao係 支付寶做payment,出 '銀行系統繁忙'
不過呢幾日我都無買o野...

大宅

Working la

男爵府

yupe, 剛剛 8 到話 system upgrade, 有人話得返上黎報告!
家下有埋 master 做payment, 不過又唔知邊張得..

原帖由 md699 於 09-4-16 14:12 發表
Working la

大宅

SORRY 我想問下, visa 同支付寶係2樣野? 我入左 card number 都唔得

原帖由 Steplau 於 09-4-16 11:34 發表
我聽好多人講hangseng credit card 唔得,
只係 HSBC, DBS, BOC and SCB with verified by visa 先做到支付寶過數!

仲有聽BE果邊講呢3日用Visao係 支付寶做payment,出 '銀行系統繁忙'
不過呢幾日我都無買o野... ...

男爵府

支付寶係幫你付款, 申請左支付寶, o係淘寶已購買o既貨品, 你可以用 VISA, 國內銀行a/c, 辦理付款, 之後有得揀 bank/VISA做payment

原帖由 isaacim 於 09-4-16 15:21 發表
SORRY 我想問下, visa 同支付寶係2樣野? 我入左 card number 都唔得

大宅

點樣申請支付寶??唔係要國內人先可以申請????????

原帖由 Steplau 於 09-4-16 15:45 發表
支付寶係幫你付款, 申請左支付寶, o係淘寶已購買o既貨品, 你可以用 VISA, 國內銀行a/c, 辦理付款, 之後有得揀 bank/VISA做payment

大宅

用HSBC Visa,要付什麼費用?

男爵府

港澳居民都得ga, 呢度有教 how to activate alipay
http://www.tao1shop.com/rechargeactive2.html

原帖由 isaacim 於 09-4-16 16:04 發表
點樣申請支付寶??唔係要國內人先可以申請????????

洋房

其實 你用VISA定系咩,大陸的 賣家系唔 會知,變唔 洗知,系你同淘寶之間,銀行之前的問題哦。

仲有,我聽香港的買家講,用VISA卡支付。所有交易裏要有運費。如果唔 系就支付唔 倒架。
其它就 唔系甘清楚羅。

原帖由 isaacim 於 09-4-16 11:10 發表
THANK YOU FOR YOUR REPLY, 我係用恆生, 我打上去 BANK 問, 佢見倒我條數, 不過佢話對方冇 ACCEPTED, 都唔知係咪唔接受 VISA

quote]原帖由 mrs.hamster 於 09-4-16 10:25 發表 http://forum.baby-kingdom.com/imag ...

首頁

尾頁

跳至