意見反饋
義工

心聲留言 今日: 0|主題: 15903

人醫院一日,比奶奶湊女一日,阿囡就病。

大宅

國民生產總值:1914

入咗醫院一日,奶奶湊阿囡,奶奶屋企啲餐具筷子筒長期發霉,因佢煮飯比阿囡食,第二日即瀨嘢,即有黃鼻涕黃痰,睇醫生嘥錢不得止,小朋友仲要食抗生素咁辛苦,叫老公開聲話吓佢阿媽就永遠都唔做,已經買曬新筷子筒比佢又唔換都唔知仲可以做啲乜。我好後悔唔堅持即日出院,好似係我害到個囡咁。

王國熱話
屋企多咗新成員(BB)後,幾耐先適應到個...
無事無幹用唔用得金銀花水
BB皮膚問題
就2歲 一吾喜歡就發脾氣,滾地,大叫,點...

水晶宮

國民生產總值:63476

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

browneyebaby 發表於 18-11-9 08:37
入咗醫院一日,奶奶湊阿囡,奶奶屋企啲餐具筷子筒長期發霉,因佢煮飯比阿囡食,第二日即瀨嘢,即有黃鼻涕黃 ...

天氣轉凍,好多時都會容易病、抗力差。你出咗院未??可以搵鄰居幫手睇下,跟住畀返錢佢哋??
月光很美麗☺

大宅

國民生產總值:1914

crystal媽咪 發表於 18-11-9 11:08
天氣轉凍,好多時都會容易病、抗力差。你出咗院未??可以搵鄰居幫手睇下,跟 ...

出咗院了,但沒有鄰居可以幫忙照顧

水晶宮

國民生產總值:63476

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

browneyebaby 發表於 18-11-9 16:05
出咗院了,但沒有鄰居可以幫忙照顧

take care

月光很美麗☺

大宅

國民生產總值:1051

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

小朋友時有小病 唔洗太擔心

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.