夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

micthai2003 發表於 19-8-11 23:58
我諗都冇人衰得過我嗰個,由3年前我踢爆佢出軌到而家仲要一齊緊,中間同我講過無數次會冇、會返屋企、會同 ...
嘩, 個男人做到咁點忍呀? 對自己好D啦! 唔好比"唔甘心"呢3個字拖你時間, 你要諗下個男人咁衰佢仲會回頭? 就算回頭你心都有傷痕有疤, 冇曬信任... 你越拖得耐自己咪越傷越唔開心, 你唔開心個小朋友係知架! 比D勇氣踏出去, 仲有好多開心既時間等緊你!!! 如果你係怕離開左佢生活有問題咪去搵社工幫你, 冇野係解決唔到, 視乎你有冇心去做去改變! 祝福你!

複式洋房

回覆樓主:

我岩岩都發現老公出軌,已經同個小3一齊左3年有多啦。。。。我個仔而家得2個月,我真係唔知點算
我同老公一齊左15年啦,平時佢都對我好好,好錫我咁。
但我見到佢wtsapp不停同個女人講想同我離婚然後娶佢,又話等我生左就會離婚,話大把人有小朋友都會離婚。。。個女人而家已經離開左佢,但我老公仲會單方面wtsapp個女人話好愛佢,掛住佢咁。。。我真係好心痛,好似發緊惡夢咁。。。我知道如果我扮唔知既話,老公會繼續對我好,但我真係好辛苦呀!如果我同老公攤出黎講,其實我仲有冇可能挽救呢段婚姻?

複式洋房

littlebearrr 發表於 18-11-24 16:24
老公出左軌 但選擇留低的~妳地係點樣撐過去?

選擇了離開的,妳地又過得如何?

Ok so

複式洋房

littlebearrr 發表於 18-11-24 16:24
老公出左軌 但選擇留低的~妳地係點樣撐過去?

選擇了離開的,妳地又過得如何?

首頁

尾頁

跳至