自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆 JoanaL 的帖子

唔好意思, 講開甘情況,N年前系HK迪士尼遇過甘, CHECK IN時張卡入到房, 出去完食左返來, 張卡入唔到, 落去搵服務台換卡定怎都冇唔到, 之後搵人上來就開到, 當時冇諗到甘多, 玩左兩日一夜, 阿仔返來好似病左

公爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

麵包超人^o^ 發表於 19-2-14 13:07
蓮花燈有咩用架?
應該係叫佛前燈, 我寫咗家宅平安

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

只知威尼b人猛

大宅

Ashleycorina 發表於 18-11-28 17:27
Banyan tree
Studio city
The Parisian

點解你覺得佢地無事?

男爵府

熱血勳章 畀面勳章

回覆樓主:

住過 金x,貪佢平, c6 個頭痛到爆,好彩住一晚

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

BHT 發表於 19-2-14 16:16
住過 金x,貪佢平, c6 個頭痛到爆,好彩住一晚
即係邊間?

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

男爵府

熱血勳章 畀面勳章

miriam 發表於 19-2-14 16:24
即係邊間?

金 dragon , 唔知汁左未

伯爵府

回覆 Ashleycorina 的帖子

我住banyxx Trxx 反而有野

珍珠宮

王國教室勳章

celiacc 發表於 19-2-14 16:40
回覆 Ashleycorina 的帖子

我住banyxx Trxx 反而有野

所以真係個個唔同,我幾個朋友去親威尼斯x都

你响房入面?
我住其他都

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

BHT 發表於 19-2-14 16:30
金 dragon , 唔知汁左未
仲健在

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

伯爵府

夜晚訓訓下醒了然後黎料,不過同房我老公同兩個仔都訓到豬咁

翡翠宮

回覆樓主:

過年前住過JW, 係商場行覺得頭漲漲痛痛咁,離開之後又無事

子爵府

回覆樓主:

暫時睇,喜來登同巴黎人算唔算好d?

公爵府

2024勳章

skac 發表於 19-3-7 10:33
暫時睇,巴黎人算唔算好d?

巴黎人我住過, 無野喎

王國長老

skac 發表於 19-3-7 10:33
暫時睇,喜來登同巴黎人算唔算好d?
其實個個人感覺都唔同, 我遇到你可能又遇唔到.......................

男爵府

減齡達人勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 Xmas吸收勳章

同屋企人住過十幾間澳門酒店,好彩無乜feel到有唔舒服

王國長老

上星期再有同我囡傾過澳門事件

佢話見到我入房前無敲門佢都呆左, 我話根本 feel 都有問題仲敲黎做乜, 入房時我將貔貅吊咀放左出衫外, 跟住拎埋金剛神咒放床頭, 佢見唔到咩.

仲有佢話我去左沖涼時仍一個係床度係好唔舒服, 但又唔敢自己出去, 真係震到我沖完涼囉.

侯爵府

2024年龍年勳章

mandy952 發表於 18-11-30 09:46
上面條link show 7,8千一晚?聖誕?
台幣黎架

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

miriam 發表於 19-3-7 11:54
上星期再有同我囡傾過澳門事件

佢話見到我入房前無敲門佢都呆左, 我話根本 feel 都有問題仲敲黎做乜, 入房 ...

……

王國長老

crystal媽咪 發表於 19-3-7 12:48
我喺酒店好多時都會遇到靈異事件,不過澳門真係未試過。有時都關身邊人重唔重陽氣
...
快 d 講, 今日我好眼訓丫~~~

首頁

尾頁

跳至