懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

係網上睇左好多人都話黃醫生好nice 細心 收得又平 咁我就打去book 姑娘態度都ok啊 我book星期六 要一個月後 咁我覺得都合理既
之前旺角搵個個醫生成日趕收工咁 又只可預約上午 晨咁早要起身出去睇都真係唔係好想 又唔比人問問題 照完立即叫你出去坐 但佢照到樣都會開3?4d比你睇 仲比你影低去
今次去左黃醫生到照 上到去d姑娘都好好啊 之前睇有人話佢地態度唔好 我今次覺得佢地冇好熱情個d囉 但冇態度差啊 照bb時都慢慢同你照 跟著都開左一陣3?4d睇bb個樣 咁岩bb手遮左半邊面 黃醫生都照左好耐比我地睇 又搖下佢試下叫佢拎開手 但佢係唔比影相嫁 但有印左彩色相係a4紙到比返我 500埋單!平靚正

大宅

2019勳章

我都覺得佢OK嘅 只係等得比較耐。呢個價錢真係已經好OK

洋房

hetiebaby 發表於 18-12-1 15:10
我都覺得佢OK嘅 只係等得比較耐。呢個價錢真係已經好OK

我上去又唔係等好耐 正常囉 咁姐係佢唔會趕住睇 仲好! 睇完約定埋下一次 一個月後 星期六都約到

大宅

2019勳章

佢好好啊 500真係好平 又吾會hea你 又等得吾耐 平均每次等半個鐘左右

別墅

我都係睇黃醫生產檢架,嚟緊15號第二次產檢,我都覺得佢幾好

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

點解我上次準時到都等個半鐘 500蚊都唔好搞了!

大宅

2019勳章

Evacheng36 發表於 18-12-1 16:51
點解我上次準時到都等個半鐘 500蚊都唔好搞了!

我睇過四五次 每次都係等半個鐘左右 未試過超過一個鐘 我次次都係睇十二點左右依d時間

大宅

chaxxcha 發表於 18-12-1 17:42
我睇過四五次 每次都係等半個鐘左右 未試過超過一個鐘 我次次都係睇十二點左右依d時間
...

咁我係收工時間

男爵府

Evacheng36 發表於 18-12-1 17:53
咁我係收工時間

可能你收工時間多人所以耐,我通常閑日下午去最多都係半個鐘度,有時等10分鐘就到添

禁止訪問

2019勳章

大宅

2019勳章

ty222 發表於 18-12-1 15:18
我上去又唔係等好耐 正常囉 咁姐係佢唔會趕住睇 仲好! 睇完約定埋下一次 一個月後 星期六都約到
...

我通常平均半個-1個鐘囉⋯

洋房

bigkei 發表於 18-12-1 20:21
500有埋4D睇?

啡色個隻囉 睇個樣 我都唔肯定係米叫4d

別墅

回覆樓主:

4年前黃建x 醫生話我仔有機會侏儒bb, 本身我有睇開嘅婦科醫生, 諗住搵多個醫生睇下, 睇開個醫生從無話過我仔有侏儒症, 只係話手腳有啲短,但佢一睇我個仔就話有呢個症狀,嗰陣時已經有30周, 真係畀佢嚇x 死, 簡直不知所謂

宜家我仔不知幾健康

禁止訪問

2019勳章

洋房

addbie 發表於 18-12-2 12:54
4年前黃建x 醫生話我仔有機會侏儒bb, 本身我有睇開嘅婦科醫生, 諗住搵多個醫生睇下, 睇開個醫生從無話過我 ...

咁驚真係會嘛死人

洋房

bigkei 發表於 18-12-2 15:53

系咪入去要講明想睇4Dga?

我冇講啊 普通產檢咁

別墅

ty222 發表於 18-12-2 16:00
咁驚真係會嘛死人

係, 差啲俾佢嚇死, 又話好有經驗, 呸

我返返去本身睇開婦科醫生, 佢話唔似係有呢種症

男爵府

D 姑娘差

有一次我唔小心跌倒..其實都冇唔舒服, 但都想去照下.. , 點知姑娘話full book, 叫我跟返下一次期or 去急症...

我覺得如果有d 突發野, 可以安排下..話曬我都已book左佢接生.結果我去左睇第二個婦科醫生求安心.

到下一次覆診時, 我有同醫生complaint, 我話..下突然有急事都冇得睇,好無安全感. 醫生話如果下次有急事, 可直接call佢call機, 再舌期比你.

洋房

piggip77 發表於 18-12-2 19:36
D 姑娘差

有一次我唔小心跌倒..其實都冇唔舒服, 但都想去照下.. , 點知姑娘話full book, 叫我跟返下一次期 ...

咁又真係好多人話佢難約⋯

男爵府

ty222 發表於 18-12-2 19:51
咁又真係好多人話佢難約⋯

起碼個姑娘應該問下個醫生..唔係一開始便say NO

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊