自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

早前BB轉左呢隻Kendamil 嬰幼兒全脂配方奶粉, 飲得好好,

岩岩見到而家係屈臣氏做緊呢個優惠好抵買, 有興趣既JM可以入返D貨.

其實呢隻奶粉係英國唯一一家本土嬰幼兒配方奶粉製造商,

佢地個牧場係生態保護區內, 仲要係被聯合國教科文組織列入為『世界文化遺產』

可想而知, 佢地既奶源係幾好, 所以品質有英國最高級別既認証.

而且不含棕櫚油, 無魚油, 無基因改造, 無蔗糖, BB更加健康.

就連英國既皇室同政府都全力支持呢個牌子, 係個罐都有印左個皇冠同國旗.

Kendamil 嬰幼兒全脂配方奶粉二/三號乙罐,即享8折優惠,

買兩罐獨家再送《屈臣氏$50垷金券》或買四罐送《屈臣氏$100垷金券》

wcpcelia    發表於 18-12-5 16:34
Cheuk2012    發表於 18-12-4 22:08

象牙宮

回覆樓主:

謝謝分享

水晶宮

回覆 Linda_lady 的帖子

謝謝分享

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

男爵府

原來個優惠係由11月30日至12月21日.

有買開呢隻Kendamil既JM可以入多幾罐存貨.

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

Linda_lady 發表於 18-12-11 14:51
原來個優惠係由11月30日至12月21日.

有買開呢隻Kendamil既JM可以入多幾罐存貨.

謝謝

男爵府

又有優惠, 由1月4日至2月14日, 又做緊買一罐8折, 買兩罐送$50Coupon.
有飲緊呢隻Kendamil記得入貨.

男爵府

岩岩琴日屈臣氏買Kendamil3號仔, 原來之前個優惠轉左, 而家做緊買2罐送$100Coupon, 優惠至2月14日.

子爵府

回覆樓主:

男爵府

2019新春慶豚圓

Linda_lady 發表於 19-1-28 20:25
岩岩琴日屈臣氏買Kendamil3號仔, 原來之前個優惠轉左, 而家做緊買2罐送$100Coupon, 優惠至2月14日.
請問原價幾錢

男爵府

ccgirlcc 發表於 19-1-28 22:39
請問原價幾錢

1號-3號, 原價係$299, $289, $279. 優惠係2號同3號奶粉.

你可以上返佢地kendamil & kendalife hong kong既FB留意返最新優惠推廣.

另外係BK呢到既購物KMall都有呢隻奶粉, 2號同3號一箱6罐做緊85折優惠.

男爵府

Linda_lady 發表於 19-1-28 20:25

提提大家呢個優惠到聽日, 唔知下次優惠幾時, 記得入貨, 我頭先都岩岩買左兩罐^^

別墅

2019新春慶豚圓

回覆樓主

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊