意見反饋
義工

坐月心得 今日: 7|主題: 2741

陪月開工利是

別墅

國民生產總值:569

2019新春慶豚圓 2019勳章

請問大家會比幾多

王國熱話
【如廁更EASY】日本決定統一廁所按鈕圖案
It\'s Autumn!! 2015秋季賞紅葉指南
【快閃優惠】永安全線機票滿$1,500減$150!(...
【豪遊泰國】布吉精緻度假村Kata Rocks 推出...

禁止訪問

國民生產總值:148

男爵府

國民生產總值:8166

ST916 發表於 18-12-11 21:59
請問大家會比幾多

第一胎時開工畀100,覺得佢做得好,收工畀500。第二胎再搵返第一胎個陪月,因為熟左同知道佢做野ok就一開工畀500,陪月又封返50蚊話畀BB,收工又畀500。
佢都好識做,兩胎都買返好多野畀BB,我畀佢的利是都有好大部分用返在我兩個小朋友度。

洋房

國民生產總值:61

2019新春慶豚圓

ipcs 發表於 18-12-12 12:42
第一胎時開工畀100,覺得佢做得好,收工畀500。第二胎再搵返第一胎個陪月,因為熟左同知道佢做野ok就一開 ...

請問只是第一天返工,才給開工和收工利是嗎?

男爵府

腰果仔 發表於 19-2-1 17:36
請問只是第一天返工,才給開工和收工利是嗎?

佢第一日返工,畀開工利是,最後一日返工,臨放工計尾數時畀埋收工利是。

洋房

國民生產總值:61

2019新春慶豚圓

回覆 ipcs 的帖子

噢,明白了

FB體驗帳戶

國民生產總值:82

2019新春慶豚圓

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
第一胎時開工畀100,覺得佢做得好,收工畀500。第二胎再搵返第一胎個陪月,因為熟左同知道佢做野ok就一開 ...

請問可以介紹你呢個陪月俾我嗎?

男爵府

kyjy 發表於 19-2-10 12:03
請問可以介紹你呢個陪月俾我嗎?

已pm了畀你,但你自己問下佢個期,佢都接到好full。

FB體驗帳戶

國民生產總值:82

2019新春慶豚圓

ipcs 發表於 19-2-10 12:10

已收到,感激

洋房

國民生產總值:52

2019新春慶豚圓

請可否pm你個陪月給我, 我正在忙找陪月, 謝謝!

複式洋房

國民生產總值:137

請問可以介紹你呢個陪月俾我嗎?thx

男爵府

水蜜桃不甜 發表於 19-2-10 20:50
請問可以介紹你呢個陪月俾我嗎?thx

我睇到你個預產期,我陪月接左job了。

洋房

國民生產總值:48

2019新春慶豚圓

發表於 前天 09:09 |顯示全部帖子
ipcs 發表於 19-2-10 12:10

可否pm陪月資料,謝謝

洋房

國民生產總值:100

2019勳章

發表於 昨天 08:35 |顯示全部帖子

請問可以介紹你既陪月比我嗎?

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.