自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章 認識瑞士牛牛第一回

唔喺打手,不喜勿插!
有功效嗎?唔平喎,又用西人做廣告,
有美容師Sell 過我,又話飲咗糖尿都可好轉,
但我都没買,奇奇怪怪、好似傳銷。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

2019新春慶豚圓

connie06 發表於 18-12-26 14:50
唔喺打手,不喜勿插!
有功效嗎?唔平喎,又用西人做廣告,
有美容師Sell 過我,又話飲咗糖尿都可好轉,

蘋果膠。係傳銷,徐荣个老婆同唔知边个引入的。

大宅

pairwin 發表於 18-12-28 01:16

終於有JM回覆La,我尋日先喺屈記見有賣,成$1700/30小包,真喺貴,但傳銷產品屈記都有得賣ge,咁呢款蘋果膠,同纖維橙粉是同一樣嘢嗎?是否真的有效?
謝謝各JM的回覆!

大宅

2019新春慶豚圓

connie06 發表於 18-12-28 09:06
終於有JM回覆La,我尋日先喺屈記見有賣,成$1700/30小包,真喺貴,但傳銷產品屈記都有得賣ge,咁呢款蘋果 ...

我冇再follow 了,之前見某blogger开live講。講到好神奇的。

wcpcelia    發表於 18-12-28 10:47

大宅

pairwin 發表於 18-12-28 10:42
我冇再follow 了,之前見某blogger开live講。講到好神奇的。

喺呀!講到真係好神奇,又貴,我感覺如果佢得,就冇醫生喇,仲貴過靈芝丸…,但我始終冇上擋。

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

pairwin 發表於 18-12-28 01:16

原來咁

珍珠宮

2019新春慶豚圓

成分只係果糖,蘋果膠,維他命C同蘋果香味劑 。。。

大宅

EstrellaDamm 發表於 18-12-28 16:22

咁點解賣到咁貴?真唔明! 咁無良!

大宅

EstrellaDamm 發表於 18-12-28 16:22

我想問問同以下相中喱款產品,是分别不大嗎?
因我喱幾日很疑惑,點解要咁sell 我,$1700/30小包,講到仙丹咁! 食水好深喎!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

connie06 發表於 18-12-28 17:07
我想問問同以下相中喱款產品,是分别不大嗎?
因我喱幾日很疑惑,點解要咁sell 我,$1700/30小包,講到仙丹 ...

JM們純粹討論,不喜勿插。謝謝!

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

connie06 發表於 18-12-28 17:08
JM們純粹討論,不喜勿插。謝謝!

唔識。希望有其他人答到你。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊