自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

頭先諗住去萬寧買,點知成399一枝, 如果特價最平大概幾錢

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

koller 發表於 18-12-26 22:44

屈臣 300有找

https://www.watsons.com.hk/product-50-megumi/50-megumi-hair-revitalizing-essence/p/266919?gclid=EAIaIQobChMIkeSZpeW93wIVFK6WCh3ilgkFEAQYASABEgIK9fD_BwE

wcpcelia    發表於 18-12-27 16:51
evip    發表於 18-12-27 10:38

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Candy_CHUNG_LAU 發表於 18-12-26 23:18
屈臣 300有找

https://www.watsons.com.hk/product-50-megumi/50-megumi-hair-revitalizing-essence/p/2 ...

吾該晒

珍珠宮

回覆樓主:

係好貴,所以放棄左佢支洗頭水,因想一套用,比較平,有位完堂,a 咖啡因,仲有隻日本volume up

伯爵府

oceandeepsea 發表於 18-12-27 09:11
係好貴,所以放棄左佢支洗頭水,因想一套用,比較平,有位完堂,a 咖啡因,仲有隻日本volume up
...

我見有d jm話用左甩少左頭髮同甩頭髮既位置會生番d毛,所以心郁郁想試

大宅

2019新春慶豚圓

koller 發表於 18-12-27 11:48
我見有d jm話用左甩少左頭髮同甩頭髮既位置會生番d毛,所以心郁郁想試

50惠啲產品乜都貴可能係日本制做啦!

大宅

Candy_CHUNG_LAU 發表於 18-12-26 23:18
屈臣 300有找

https://www.watsons.com.hk/product-50-megumi/50-megumi-hair-revitalizing-essence/p/26 ...
今日399 了

wcpcelia    發表於 18-12-27 16:51

侯爵府

小腳八 發表於 18-12-27 12:21
今日399 了

不然就去tv 魔睇下
平行進口貨都係around 300/支

大宅

回覆 koller 的帖子

給你參考 ,黎個係我自己的資料

萬0 , 屈人寺 一般是 399 , 做特價 299 , 上星期有做特價
我今個月初在京都買左 2 支 - JPY 3124 ( 3374 含稅 )

Poyau    發表於 18-12-27 21:36

大宅

shingmama 發表於 18-12-27 14:15
回覆 koller 的帖子

給你參考 ,黎個係我自己的資料
SORRY , 打漏左 JPY 3124 ( 3374 含稅 ) 是1 支價錢

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

屈臣 300有找

https://www.watsons.com.hk/product-50-megumi/50-megumi-hair-revitalizing-essence/p/26 ...

抵呀

大宅

2019新春慶豚圓 MommyPanel勳章 2019勳章 KMALL特別版勳章

大宅

2019勳章

我見呢間最平

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Poyau    發表於 18-12-27 21:36

大宅

Catchan0306 發表於 18-12-27 15:38

我之前万宁買299

子爵府

2019新春慶豚圓

上星期萬寧見到,其實萬寧定期減,唔急用咪等吓

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

呂定五十惠好用d?
朋友話呂好d law,但特價都成600幾兩個月療程

大宅

回覆樓主:

只係買枝50惠洗頭水
$87,我老公話咁貴既

男爵府

2019勳章

請問有冇用過?有冇用呢?

別墅

gloria1018 發表於 18-12-28 20:51
請問有冇用過?有冇用呢?

我用左有三支精華,本身有脫髮同頭皮紅,依家頭皮唔紅,脫髮好似少左,但生髮好似唔多覺,依家都有食緊中藥調理,希望雙管齊下效果會好d

男爵府

2019勳章

catliu530 發表於 18-12-28 21:38
我用左有三支精華,本身有脫髮同頭皮紅,依家頭皮唔紅,脫髮好似少左,但生髮好似唔多覺,依家都有食緊中 ...

白頭髮唔知有冇用

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊