夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

15年生活,有2個小朋友,自己一直太專注湊小朋友,又唔同佢訓,己都有錯

大家傾和唔想頭家散,但我相信到咁上下時候佢可能有機也會叫,相信呢幾年佢都一直有

原本知道呢一刻我好嬲好想離

但到呢一刻自己又好愛佢,唔想放棄

有冇人好似我咁,之後可以同老公和好生活下去? ?

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

bigbang2015 發表於 18-12-30 17:32
15年生活,有2個小朋友,自己一直太專注湊小朋友,又唔同佢訓,己都有錯

大家傾和唔想頭家散,但我相信到 ...

好睇個人,你同老公嘅愛只有你同佢知,經歷過嘅嘢個個唔同,既然你自己都講到仍然好愛佢,咁路就自己選,話晒結婚咁多年,好難講點做。

如果我自己,我係,情願我唔知,比我知,我係忍唔倒嘅人。但結果係點冇人知。

就算佢應承之後唔再做,但,who knows? 心中會永遠有條刺。

大宅

kc_01k 發表於 18-12-30 18:12
好睇個人,你同老公嘅愛只有你同佢知,經歷過嘅嘢個個唔同,既然你自己都講到仍然好愛佢,咁路就自己選, ...

其實平時佢都好照顧頭家,工作忙不停,又好愛小朋友,我當然仍然有刺的感覺,但經一事又其實大家仲愛對方,關係又好似好左

但想知有冇人同我一樣咁情況

子爵府

回覆樓主:

我只係路過,無咁嘅情況
我覺得只要你話得,咪得
你自己最清楚自己得唔得

俾我一定唔得。我接受唔到。已經超越我底線。若果仲要係諗住佢會繼續的話,更接受唔到。俾著我會離婚,做朋友囉!好難做夫妻

珍珠宮

減齡達人勳章

我冇遇過。
但你要問問自己可否接受,有人覺得污穢,有人覺得好過有小三(起碼是一買一賣,冇感情)。你自己都承認忽略咗個老公。如果你今次原諒佢俊,會否再忽略佢呢?

大宅

FennieMan 發表於 18-12-30 20:03
我冇遇過。
但你要問問自己可否接受,有人覺得污穢,有人覺得好過有小三(起碼是一買一賣,冇感情)。你自 ...

自己就唔會了,因為自己都知道自己太冷落佢,不過自己反而家擔心佢再去,又諗點可以增進大家感情同信任,忘記過去

別墅

bigbang2015 發表於 18-12-30 17:32

你咪出面搵男人平衡下囉

大宅

裝修師傅 發表於 18-12-30 23:49
你咪出面搵男人平衡下囉

之前有諗過,但呢刻唔想,想比機會佢先

別墅

bigbang2015 發表於 18-12-30 23:55
之前有諗過,但呢刻唔想,想比機會佢先

你覺得俾機會佢,就唔會再去?

大宅

裝修師傅 發表於 18-12-31 00:00
你覺得俾機會佢,就唔會再去?

天真的我 ,現唯有咁諗

大宅

男人就係咁,小三就仲無人性,我老公條賤女人,剛剛大家出來,就做人第三者,無好死

大宅

luckybob 發表於 18-12-31 00:06
男人就係咁,小三就仲無人性,我老公條賤女人,剛剛大家出來,就做人第三者,無好死
...

唉,做女人真苦

大宅

叫雞喎,咁污糟,一次都唔會接受到

男爵府

回覆樓主:

我話你知一句,一入雞門深似海,呢句野我係個d男人既討論區睇番泥,因為比幾百蚊,唔同質素令到模特兒咁,大波長腿清純咩款都有,幾百蚊用手用口有埋按摩沖涼,詳細唔講落去,我比唔到咩意見你,但你要了解你老公係因為太耐無性而去解決一下,定係追求新鮮爽快感覺,如果係前者應該有d機會仲介到

珍珠宮

減齡達人勳章

bigbang2015 發表於 18-12-30 23:17
自己就唔會了,因為自己都知道自己太冷落佢,不過自己反而家擔心佢再去,又諗點可以增進大家感情同信任, ...

有冇認真坐低過倾點解你老公會去?因生理需要,這個就比較易處理。但如果係因為好奇,貪新鮮,就煩喇!
因為出面只要肯比錢,要幾靚有幾靚,要咩服務有咩服務,呢啲做老婆真係好難做到。
或者你同佢講機會只有一次,如果再發現,即係佢自動放棄頭家

男爵府

首先大家要坐低傾下,你都承認忽略左佢,以後要多d關心佢,多d親密接觸,另外都要比個底線自己,比個警告佢,萬一有下次會點,如果佢唔想無左頭家,要諗一下個後果先。
小朋友係重要,但另一半都重要,如果愛錫小朋友,更應該比個正常家庭比小朋友,而且小朋友大,陪你下半世既係另一半,小朋友訓左之後,同老公傾下計,親密下,修補同時亦要記得,萬一有日你要分開,有無離婚既本錢,無就要多點為自己打算。
你既問題無人答到你,既然你呢一刻想修補,就唔好諗咁多啦。

大宅

kissapplegirl 發表於 18-12-31 03:59
我話你知一句,一入雞門深似海,呢句野我係個d男人既討論區睇番泥,因為比幾百蚊,唔同質素令到模特兒咁, ...

我覺得2者都有,唔知佢做唔做到,出面的確咩質數都有(emoji)

大宅

ricky0223 發表於 18-12-31 09:19
首先大家要坐低傾下,你都承認忽略左佢,以後要多d關心佢,多d親密接觸,另外都要比個底線自己,比個警告佢 ...

多謝你建議,暫時我當然唔想離,希望可以修補

瑪瑙宮

出面燕瘦環肥, 有波有籮, 口又得手又得後門又得, 又唔係貴, 叫開要斷癮睇怕好難.

睇你自己條底線點定. 你自己都要小心.

大宅

Nancy20090615 發表於 18-12-31 10:53
出面燕瘦環肥, 有波有籮, 口又得手又得後門又得, 又唔係貴, 叫開要斷癮睇怕好難.

睇你自己條底線點定. ...

我都覺得條癮的確難介,希望打後可以好好地

首頁

尾頁

跳至