潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

想買呢款袋 但唔知㨂MICRO定WOC好~有冇人可以比下意見?未見過MICRO SIZE真身唔係好知可以放到幾多野~

複式洋房

我都好鍾意呢個牌子,半島有分店,我去過,啲sales 姐姐都好nice, service 好好

wcpcelia    發表於 19-1-7 09:45

大宅

回覆 kayu_411 的帖子

我去過海港城果間咋 有個男SALES都幾NICE,不過未遇岩色~

複式洋房

你想要咩款,咩色,我試下問下我相熟果個 sales 姐姐有無

大宅

未知丫 可能裸粉/灰藍果D色 或者睇下新1季有冇咩靚色

子爵府

Micro 好似太細裝唔到好多嘢,如果買就最好買mini !

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

MICRO

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

kayu_411 發表於 19-1-5 21:03
我都好鍾意呢個牌子,半島有分店,我去過,啲sales 姐姐都好nice, service 好好
...

大宅

回覆 ungela914 的帖子

諗住Micro 比較幾精緻d 但會不會woc 放得多野過micro

子爵府

inson732 發表於 19-1-15 21:37

諗住Micro 比較幾精緻d 但會不會woc 放得多野過micro

Micro 勉強可以放得落IPhone plus 但要開哂兩邊扣先得!我覺得佢哋個WOC 等於銀包唔同Chanxl 嘅WOC 因為Delvaux 條鍊太幼我麻麻地。如果二選一咁micro 好D at least it’s a handbag 嘛!

大宅

唔係用plus 準備轉xs 會不會好d? 放完電話後 仲可以放到咩?Woc 特別版係粗鍊 但嫌太重所以冇諗 幼鍊輕d 好似好d

子爵府

inson732 發表於 19-1-15 22:08

唔係用plus 準備轉xs 會不會好d? 放完電話後 仲可以放到咩?Woc 特別版係粗鍊 但嫌 ...

如果電話細D 好好多但係最多放card holder 同支細lipstick. 上年年底Thanksgiving 美國呢邊Barney NY online Deluvax 有D styles 做有private sale 40% off 因為嗰時如果平平哋我都想買個Micro 但最後都唔敢買因為我個係plus! 而家都有D後悔!

大宅

呢個網我都有睇丫 個價未計折?如果係咁又真係好平 但放得幾樣野又真係細左d

子爵府

inson732 發表於 19-1-16 13:14

呢個網我都有睇丫 個價未計折?如果係咁又真係好平 但放得幾樣野又真係細左d

未計呀!不過錯過咗我知道Barneys佢哋調整低咗價錢for 一 D 袋款可能New York 遲D 開間専門店所以佢想清吓貨掛!如果平D有折細D都可以起碼放得落電話!有機會去日本東京買會平D! 我家姐每年年底都去日本所以我都叫佢幫我買,因為美國呢到要加税等於HK 價錢加8.875% NY tax!

大宅

我都諗緊去日本買 除左東京知唔知邊度仲有丫?

子爵府

inson732 發表於 19-1-16 21:23

我都諗緊去日本買 除左東京知唔知邊度仲有丫?

大阪都有!不過我家姐幫我去開東京表參道嗰間!你check 吓官網條link! 希望你買到心頭好!

https://www.delvaux.com/en/boutiques

大宅

好丫!唔該哂你丫~

首頁

尾頁

跳至