美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

想做hifu,朋友叫我最好搵間有名氣既,
睇到有d出名但得治療師,我又想穩陣d有出名安全既醫生做,
有無又出名又有出名醫生既center可以做到?

大宅

我唔係做hifu,係做thermage flx4的(因為怕痛)不過怕人hard sell所以比多少少去cosmax,有埋駐場醫生問野,出黎效果都覺得幾好,朋友都睇得出我面無咁漲

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 BK Milk勳章

聽說cosmax是,但是太貴不捨得

別墅

jhjac 發表於 19-1-10 16:33
我唔係做hifu,係做thermage flx4的(因為怕痛)不過怕人hard sell所以比多少少去cosmax,有埋駐場醫生問野,出 ...
咁你做呢隻效果都同hifu一樣?好嗎?幾耐打一次嫁,thanks

別墅

appledai 發表於 19-1-10 16:49
姐係樓上jm講那間?我係諗住反正都要洗錢享受,搵間信得過既安全D
好怕洗錢受氣又無效

公爵府

富貴榮華 發表於 19-1-10 12:25
想做hifu,朋友叫我最好搵間有名氣既,
睇到有d出名但得治療師,我又想穩陣d有出名安全既醫生做,
有無又出 ...

好多醫生都做 ulterthy, 一次已可 keep 2年

大宅

我唔係做hifu,係做thermage flx4的(因為怕痛)不過怕人hard sell所以比多少少去cosmax,有埋駐場醫生問野,出 ...
係咪姐係黎姿果間??
你係去咩分店嫁?呢間我知有Full time醫生,不過唔知問野幾錢

複式洋房

2019勳章

複式洋房

appledai 發表於 19-1-10 16:49

請問幾錢?

禁止訪問

大宅

fanyi02211990 發表於 19-1-11 13:54
係咪姐係黎姿果間??
你係去咩分店嫁?呢間我知有Full time醫生,不過唔知問野幾錢

有人介紹/上網登記問野都唔洗錢嫁,佢地staff都好好唔會hard sell,我自己之前就係tst做,跟個醫生都係呢間
之前個staff話我知hifu呢D好似有promo8折,唔知而家完未,你可以問下~

大宅

HELENSUEN2009 發表於 19-1-13 10:11
請問幾錢?
你指thermage最新果隻?我做就4萬幾全面,有8折,而家唔知佢地有無其他promo,就要問下~

複式洋房

jhjac 發表於 19-1-16 12:04
你指thermage最新果隻?我做就4萬幾全面,有8折,而家唔知佢地有無其他promo,就要問下~
...

咁貴

大宅

HELENSUEN2009 發表於 19-1-16 12:23
咁貴
呢間full time醫生最出名ma,諗住搵陣d先幫襯,反正都要洗,都草左一牌錢

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊