意見反饋
義工

自由講場 今日: 4822|主題: 1017062

跳至
樓主: tet123
會唔會專登買姓氏利是封?  

伯爵府

國民生產總值:19882

2019勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
tet123 發表於 19-1-11 10:38
老公想買自己姓氏利是封,我覺得又唔係封得多$,唔洗專登買姓氏利是封

你地會唔會專登用姓氏利是封封利是?

唔會,感覺好老土

男爵府

國民生產總值:6952

2019勳章

老公想買自己姓氏利是封,我覺得又唔係封得多$,唔洗專登買姓氏利是封

姓氏還好
但有啲人用自己小朋友頭像印利是封就不太好

mother904    發表於 7 天前

大宅

國民生產總值:1507

結婚第一年有買

大宅

國民生產總值:3276

2019勳章

唔會

複式洋房

國民生產總值:162

2019勳章

唔會呀 多數都係買卡通公仔

複式洋房

國民生產總值:137

唔會

公爵府

國民生產總值:27462

水晶宮

國民生產總值:50555

2019勳章 畀面勳章

唔會。
我封利是好奀,唔想俾人記得

男爵府

國民生產總值:5641

結婚後頭一年有買過
用到第二年第三年仲有
後來先是旦買

大宅

國民生產總值:1292

2019勳章 認識瑞士牛牛第二回

唔知~ 咁貴.....

珍珠宮

國民生產總值:37271

有冇需要俾人記得你? 有就用.

男爵府

國民生產總值:5623

回覆樓主:

我老公正正就是 我就唔鍾意用姓氏

翡翠宮

國民生產總值:90251

2019勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

冇呀!

翡翠宮

國民生產總值:77071

2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

72leelily 發表於 19-1-11 10:42

封5百就話
否則感覺好寸

agree

侯爵府

國民生產總值:21936

陪月勳章

我老公會話我多餘﹐
個封轉頭就被人掉﹐
邊個理你用咩封﹐
最緊要入面幾錢。

wclaw1220    發表於 7 天前

子爵府

國民生產總值:12300

現在唔會了,好多免費利是用。

水晶宮

國民生產總值:58615

2019勳章 BK Milk勳章

No
無需要
利是最重要个內涵

珍珠宮

國民生產總值:30072

回覆樓主:

唔會。 但我有朋友直頭係印自己一家四口既樣

伯爵府

國民生產總值:18986

2019勳章

回覆樓主:

吾會,因吾靚
活在當下

男爵府

國民生產總值:6304

2019勳章

會,一百封起嗰d會用。50,20就梗係唔需要啦

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.