夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

venf 發表於 19-1-14 09:56
回覆 G5G4 的帖子

咁男人要做咩先叫有情趣呀?

我c6會係我洗洗下碗,突然係我耳邊講老婆我愛你,辛苦你喇
又會瞓瞓下好肉緊錫我額頭
其實女人好易氹,我c6好簡單一個動作,一句說話,我已經好冧,有時你氹下我,我氹下你,咁我哋拍拖年結婚已經過咗25年

大宅

回覆 善宜 的帖子

情趣不外乎令對方有驚喜,不妨在衣、食、住、行、性五方面諗諗

大宅

善宜 發表於 19-1-14 02:17
老公話我一d情趣都冇,問佢點先係情趣,佢又話佢講左出黎我再做咁就冇意思,請問大家可否舉例講下咩野係情 ...

對住你鍾意果個,自然會有情趣架啦,如果要叫,根本沒意思

男爵府

回覆 PTMCYS 的帖子

1. 寄聖誕卡去屋企比佢。

2. 我用紙仔寫了D 提示要佢去攞份聖誕禮物,個提示唔難,基本一睇就明。。禮物係銀包,入面放了我倆第一次影的相,結婚相同我哋一家三口的相

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

jwy2 發表於 19-1-14 16:03
回覆 crystal媽咪 的帖子

你講得好岩,好似上個月咁,我為老公做了2件事,我自己就覺有情趣,但佢的反應不 ...

大宅

回覆樓主:

我C6都係,見我做家務辛苦,會突然錫一啖,我會覺得好甜。女人真易氹,錫一啖就做晒全屋家務。

珍珠宮

我覺得情趣唔駛好覆雜既.....多d陪佢做佢鍾意既野啦....
唔好咁易ban佢既野....見佢返工辛苦既同佢按摩下....
帶佢去食佢鍾意既野食....有時就嗲下佢...
多d錫佢...攬下佢..!
間中book間酒店游下水..hea 下...果晚o係房可以比d驚喜佢.

我試過有次同佢睇戲..佢通常都會手多多既...佢一摸就發現我冇帶bra...
把口就話我有冇攪錯呀...咁都得既...但係對手全程冇離開過....haha....

男爵府

你有無D 咩情趣分享下?

子爵府

lovelykitty 發表於 19-1-14 16:46
我覺得情趣唔駛好覆雜既.....多d陪佢做佢鍾意既野啦....
唔好咁易ban佢既野....見佢返工辛苦既同佢按摩下.. ...

我試過有次同佢睇戲..佢通常都會手多多既... ---> 嘩! 那我就無情趣了, 我接受不到對太太這樣, 以前拍拖會, 做了太太 太神聖了, 在街外最多都係攬腰, 除非自己有外遇, 就會對她們咁樣, 街外女無所為.... 不過我衰把口, 係唔會做的.

男爵府

男人講的話就係床上挑(emoji),但不限在床上啦,當然

子爵府

jwy2 發表於 19-1-14 16:36
回覆 PTMCYS 的帖子

1. 寄聖誕卡去屋企比佢。

咦, 都唔錯喎, 如果我太太係咁(唔係每年), 都唔會覺得無聊既, 反而覺得自己做得太少, 要補償下...

珍珠宮

PTMCYS 發表於 19-1-14 17:28
我試過有次同佢睇戲..佢通常都會手多多既... ---> 嘩! 那我就無情趣了, 我接受不到對太太這樣, 以前拍拖 ...

吓,自己太太点解唔可以手多多?神聖?咁你又同佢做?

子爵府

kittykit622 發表於 19-1-14 16:45
我C6都係,見我做家務辛苦,會突然錫一啖,我會覺得好甜。女人真易氹,錫一啖就做晒全屋家務。
...

這個我都會, 以前我都唔多表達, 聽我家姐的分享, 現在會多表達些, 討好對方, 不能說是'做作'.... 但實際係需要的, 我會在她做家務時錫太太, 同佢講, 辛苦妳喇! 佢都會一樣咁做, 是交流來.

平日, 很多時她落班回到家, 我已在廚房煮餸, 我見她開門, 就會走去門口, 輕聲說, 偷襲妳先, 跟住錫佢一啖, 就走回去繼續煮飯, 她說會微笑, 有時錫多我一啖. 有時在街, 會同佢玩拍拖時玩的手指遊戲.... 有次比仔仔(中學生)見到, 大叫, 嘩! 你地玩咩呀....救命呀!! 我地對望, 微笑一下, 又幾肉麻喎...

不過我太太係超保守的人, 成日話我只在床上浪費花巧, 真的寃枉....

子爵府

lovelykitty 發表於 19-1-14 17:47
吓,自己太太点解唔可以手多多?神聖?咁你又同佢做?

神聖?咁你又同佢做 ---> 我指在街上會好尊重, 唔比人見到我抽佢水.

珍珠宮

PTMCYS 發表於 19-1-14 17:53
神聖?咁你又同佢做 ---> 我指在街上會好尊重, 唔比人見到我抽佢水.

haha,咁緊係唔比人見到啦。不過你話太太就唔得外遇就比人睇都無所謂.........你都幾衰

男爵府

PTMCYS 發表於 19-1-14 17:31
咦, 都唔錯喎, 如果我太太係咁(唔係每年), 都唔會覺得無聊既, 反而覺得自己做得太少, 要補償下...
...

我耐耐有驚喜比老公嫁,係近年少咗,但呢2樣玩意,我第一次做咋。

男爵府

lovelykitty 發表於 19-1-14 17:58

haha,咁緊係唔比人見到啦。不過你話太太就唔得外遇就 ...

嘻嘻~因外遇係外人,所以呢d事係外面做無所謂

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

jwy2 發表於 19-1-14 16:52

你有無D 咩情趣分享下?

男爵府

crystal媽咪 發表於 19-1-14 20:38
之前隔離版分享去68買性感內衣,有睇過。真係買唔落手,唔啱我。 好耐之前有買過cutie底底, 前面係豬樣, ...

性感內衣,cutie底底,全條底底透明又有,黑絲,我都出埋,可惜,可惜,對住舊石,只懂傻笑的石

男爵府

早上佢叫我起床,我話你要吻醒睡公主呀!.哈哈,又可以錫錫啦。

首頁

尾頁

跳至