自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我在網上買某樂園門票入錯 email address (少了1個字), 收不到門票 QR code, 已通知 CS, 但未收到回覆, 有冇人試過出現此問題, 最後順利收到門票嗎?

擔心中......

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

kavenzou 發表於 19-1-14 14:54
我未試過樂園,但試過買出前一丁工作坊票入錯email,CS叫我準時出現,對返電話號碼就ok
...

工作坊本身有門票? 沒有再 send 門票俾你? 但只對電話號碼?

水晶宮

sunnygirl 發表於 19-1-14 15:00
咁CS教你點做?

未收到CS通知

水晶宮

黑白小狗狗 發表於 19-1-14 15:02
我試過申請野填錯email, email名按多左個字,我將錯就錯,那那淋用錯嗰個email名申請多個email ACC, 咁我就 ...

我打錯嗰個email已經有人登記咗, 即我張門票send錯咗俾人

水晶宮

sunnygirl 發表於 19-1-14 15:25
不過張門票應該要用你個人資料(e. g. ID) 先攞到,收錯email個人都得mail無所用
...

冇需要填ID, 只有 email address, 電話, 佢用 QR code 就可以入場

我好唔好 send email 俾填錯嗰位收件人, 同佢講呢件事, 定由 CS 自行處理?

水晶宮

karrymum 發表於 19-1-14 15:28
試下打電話去CS追下

冇人聽, 請遲d再打過嚟

水晶宮

karrymum 發表於 19-1-14 15:28
試下打電話去CS追下

打咗去啦! 佢叫我等覆, 可能會同我核對資料先補番門票俾我, 但唔肯定㗎!

水晶宮

kavenzou 發表於 19-1-14 16:32

因為佢地無再send另一個email俾我,所以我都吾係好清楚份e ...

可惜我是以 QR code 入場, 可能 CS 需要點時間去工作, 應該唔會咁簡單以電話號碼就可以入場

水晶宮

Poyau 發表於 19-1-14 21:46
希望順利解決

多謝你! 我現在很擔心, 又做唔到任何嘢, 唯有等回覆

水晶宮

tkop 發表於 19-1-14 22:02
咁你再入過Email囉

請教點樣再入過email? 個payment完結咗, QR code 已傳去我入錯的 email address, 加上我入錯的 email address 已經有人登記咗, 即使我改回正確的 email address, 我仍然係收唔到 QR code

水晶宮

木土土 發表於 19-1-15 01:24

收到你email果個,真係可以用個QR Code入場!

本地票, 我有 print 個 confirmation page. 另外亦喺 FB 留了 message, 希望今日有人跟進

怪自己冇對清楚資料

首頁

尾頁

跳至