自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

https://powerconnect.clp.com.hk

成功拎左兩條紙巾

wcpcelia    發表於 19-1-17 10:42
Cheuk2012    發表於 19-1-15 23:14

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

子爵府

丁丁當當 發表於 19-1-15 18:53
https://powerconnect.clp.com.hk

成功拎左兩條紙巾

知唔知啟動後仲會唔會寄月結單黎?

大宅

vivian0919 發表於 19-1-15 19:26
知唔知啟動後仲會唔會寄月結單黎?

咁又唔知,因為我本身都已經轉左電子單好耐!

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

公爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章

我都中咗24小包紙巾
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

男爵府

成功拎左兩條紙巾

舊年登記過可以再登記?

子爵府

2019勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

mimi88 發表於 19-1-15 20:59
我都中咗24小包紙巾

吾係抽,係自己㨂

大宅

chanpeimui 發表於 19-1-15 21:15
舊年登記過可以再登記?

可以,我都係抱住一試無妨既心態,登記完即刻收到email

男爵府

丁丁當當 發表於 19-1-15 21:39
可以,我都係抱住一試無妨既心態,登記完即刻收到email

Thx, 得左

男爵府

2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 醒目開學勳章

Ths

大宅

成功拎左兩條紙巾

Thanks

水晶宮

回覆 丁丁當當 的帖子

謝謝分享

大宅

2019勳章

成功拎左兩條紙巾

我都登記左,但我收唔到email話去日本城換紙巾,只係收到email確認我登記左,請問是否會有2封email呢? thx

大宅

bazz2013 發表於 19-1-15 23:33
我都登記左,但我收唔到email話去日本城換紙巾,只係收到email確認我登記左,請問是否會有2封email呢? th ...

只有一封,入面有個QR code,拎貨後俾code職員過機就得

wcpcelia    發表於 19-1-17 10:42

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

謝報料

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

我都登記左,但我收唔到email話去日本城換紙巾,只係收到email確認我登記左,請問是否會有2封email呢? th ...

即刻e-mail會收到QR code,趁早早地有貨去拎埋24小包,再同埋媽咪玩埋,所以取了48包,

D職員都知好多人換,我區這間JHC巳放晒在收銀機側邊,費事你地找得咁辛苦,
一比手機去scan取貨即走(emoji)(emoji)attach]18578432[/attach]

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Poyau    發表於 19-1-16 02:17

象牙宮

回覆樓主:

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

你有冇check下你個垃圾郵件呀,我不是在收件箱收,去send左去我個垃圾郵件收

See(emoji)收到是這訊息,打開再kick入去是以下這樣

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Thanks

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊