自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

你地過年去邊道買罐頭鮑魚呀?
舊年百佳做安記好抵,
今年唔知重有冇做特价呢?

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 睛靈勳章

mei524 發表於 19-1-18 06:36
舊年百佳做安記好抵,
今年唔知重有冇做特价呢? ...

荔枝角

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

mei524 發表於 19-1-18 06:36
舊年百佳做安記好抵,
今年唔知重有冇做特价呢? ...

響優品360買左鮑魚連埋冬菇既禮盒好抵,大大盒好似得體啲買滿$380仲減$30 tim呀~

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

惠康,$175,唔知有冇加價

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

yokochiu 發表於 19-1-18 15:09
荔枝角

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

多謝资料,
有時間睇下先

大宅

回覆樓主:

安記都係穩陣之選

複式洋房

2019勳章

有冇人買過壽桃牌呢款,好味嗎?

見 實惠 做特價,銀聯雲閃付再平$20,好似好抵咁

333s    發表於 19-1-19 10:48

大宅

2019新春慶豚圓

monkeyd 發表於 19-1-18 19:56

實惠賣果款是中國製造的

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

monkeyd 發表於 19-1-18 19:56

好平喎

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

oceandeepsea 發表於 19-1-18 17:54
惠康,$175,唔知有冇加價
呢隻ok? 幾頭?

伯爵府

我去年百佳减价時吃過安記覺得价錢平又幾好味,
今年安記冇乜減价,
壽桃平但未食過,
有冇人食過壽桃好食呀?

伯爵府

tanping 發表於 19-1-19 01:24
呢隻ok? 幾頭?
好似8頭,
細粒咗d,
想買2頭左右

琥珀宮

Na 發表於 19-1-18 20:15
實惠賣果款是中國製造的

多大只?
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。  

討厭衣来伸手 ,  饭来张口者 , 伸手党者。及想攻擊性就別討論交流吧。

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

lok fu UNY宜家做緊買3罐送一盒
食開阿一

男爵府

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

伯爵府

阿一都好食,
得六頭,
有冇2頭呀?

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

mei524 發表於 19-1-20 07:24
阿一都好食,
得六頭,
有冇2頭呀?

阿一有6,8,12頭
不只得6頭
澳寶有隻3頭$5xx 罐都好食

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊