美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

係咁既~頭先碌FB見到more出咗個beauty pass
唔洗兩千蚊就可以試到5個treatment
仲有我之前就好想試既pico可以揀
不過其他facial我就唔太熟…定係係出面單買其實仲抵?

想請問下各位jm覺得買唔買得過?
如果係買既話揀邊幾個treatment好呀?

男爵府

WY2864 發表於 19-1-18 12:57
係咁既~頭先碌FB見到more出咗個beauty pass
唔洗兩千蚊就可以試到5個treatment
仲有我之前就好想 ...

應該會喪sell

禁止訪問

2019勳章

禁止訪問

回覆樓主:

大宅

2018母親節勳章 2018復活節勳章

由唔同地方提供即係會去晒咁多間唔同美容院比人sell??

男爵府

下面SPA個間M字
有JM POST過話是黑店
不過可以揀3,4

大宅

都唔係d細間美容院喎
cosmxx同perfaxx我見都幾多jm話有幫襯

禁止訪問

2019勳章

大宅

jesswu 發表於 19-1-18 13:04
應該會喪sell

我都覺

大宅

邊度買有咁平??
據我所知cosmax同per face d treatment都唔平喎,千零蚊既話都抵試
spa個d咪當搭單做埋囉,去按下摩relax下其實都冇咩唔好呀

複式洋房

cinda72. 發表於 19-1-18 15:38
不如樓主試完包膠啦

我有朋友買咗,下星期開始做,我等佢試完如果唔sell先買

男爵府

如果係連鎖或大集團,一定不會去

男爵府

mic1021 發表於 19-1-19 11:38
等包膠

別墅

回覆樓主:

要預埋俾人劏

別墅

fanyi02211990 發表於 19-1-18 18:54
邊度買有咁平??
據我所知cosmax同per face d treatment都唔平喎,千零蚊既話都抵試
spa個d咪當搭單做埋囉,去 ...

你上網search more beauty pass就會搵到
我仲十五十六緊呀
pico我就幾想試既,不過d facial都冇乜點試過,唔知好唔好…

子爵府

2019新春慶豚圓

mic1021 發表於 19-1-19 11:38

等你包膠

別墅

2019勳章

等你包膠,不過唔想俾人劏得咁慘就唔好帶卡去啦

大宅

分幾間好似唔係幾好,要應付唔到程度既hard-sell不過 M字的Spa真係盡量唔好揀,我朋友中過伏,最後放棄咗剩下既療程

大宅

WY2864 發表於 19-1-21 17:01
你上網search more beauty pass就會搵到
我仲十五十六緊呀
pico我就幾想試既,不過d facial都冇乜點 ...

thanks!! 我搵到啦~好彩問得早,佢限量100份
facial既話我就想揀2同5
2就保濕,5就可以通淋巴去水腫個d
你如果係諗住做pico都最好揀返個保濕既facial黎做,打完pico皮膚都真係幾乾

複式洋房

回覆 wingyan008 的帖子

我朋友買咗個pass,佢尋晚試咗Miris Spa,佢話按摩期間都有講下叫佢買package,不過我朋友話"唔使啦"佢就無再講無再sell了。
我朋友仲話原來以More讀者身份去美容院等如有"免sell"金牌在身咁.

好似都買得過喎

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊