開倉報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

虎到金來勳章 畀面勳章

今朝上去睇
都幾多款,有啲小ck feel,不過係真皮,最貴都係$199
真心幾抵,手工幾好,
真係生意難做,真皮都係賣199

佢話hk brand,shop叫手袋士多
今日至星期二 (22/1)
九龍旺角廣東道1123號福安工廠大廈3樓全層
豪華戲院隔離

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

謝謝分享

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 MommyPanel勳章 KMALL特別版勳章

謝謝告知

大宅

想買雙肩包,不知款式多不多,有沒有jm去過,能否再爆料一些!謝謝!

伯爵府

虎到金來勳章 畀面勳章

luoy21 發表於 19-1-22 08:08
想買雙肩包,不知款式多不多,有沒有jm去過,能否再爆料一些!謝謝!

多!
雙肩 銀包 匙扣 手袋 乜都有

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

大宅

回覆樓主:

You can't change who people are, you love them.
Live Bold. Push yourself. Don't Settle. Just live well. Just Live.
You only get one life, It's actually your duty to live it as fully as possible.

首頁

尾頁

跳至