自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

自家邊爐可以食啦

伯爵府

2019新春慶豚圓

邊度有😋

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

where

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

ckat 發表於 19-1-19 14:24
邊度有😋

將軍澳富麗花園 凍肉店 可以一粒粒咁買

我見到hktv 有pack賣

*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

男爵府

我都好鍾意食,喺hktv mall買過!

寶石宮

ilovefat 發表於 19-1-19 14:32
我都好鍾意食,喺hktv mall買過!

我呢度買 $3.5/粒
仲買左....年糕福袋
*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

男爵府

good_pig 發表於 19-1-19 14:34
我呢度買 $3.5/粒
仲買左....年糕福袋

我好近你呀,得閒去睇下先

寶石宮

ilovefat 發表於 19-1-19 14:45
我好近你呀,得閒去睇下先

我都係睇將軍澳谷介紹...果度真係好多野賣

男爵府

2019新春慶豚圓

good_pig 發表於 19-1-19 14:22
自家邊爐可以食啦

Aeon 超市間中都有架,仲有一款芝士魚餅,超正

good_pig    發表於 19-1-19 14:50

別墅

good_pig 發表於 19-1-19 14:28

請問富麗花園係邊?我google佢話係觀塘既

侯爵府

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章

回覆樓主:

凍肉鋪而家有得散賣,或者一pack

水晶宮

靚豬,咀啖你
呢隻竹輪正呀
唔好叫我PM,想知就比D誠意主動PM

大宅

2019新春慶豚圓

cinda72. 發表於 19-1-19 14:55
靚豬,咀啖你
呢隻竹輪正呀

咩牌子呀

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

大間惠康有呀,早兩日做特價$21.9一包5粒
分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

水晶宮

Paradise_kiss 發表於 19-1-19 14:57
咩牌子呀

樓主標題好清楚啦
唔好叫我PM,想知就比D誠意主動PM

翡翠宮

hktv買要打咩字search?

大宅

2019新春慶豚圓

good_pig 發表於 19-1-19 14:22
自家邊爐可以食啦

同唔同吉仔、惠康,綠白色包裝果隻?

寶石宮

minlbc 發表於 19-1-19 15:08
同唔同吉仔、惠康,綠白色包裝果隻?

佢係散賣的..

我未食丫...
個樣就似

男爵府

回覆樓主:

好好食架?可唔可影相睇睇?Thanks

寶石宮

無話可說 發表於 19-1-19 15:01
hktv買要打咩字search?

https://www.hktvmall.com/hktv/zh/main/%E5%A4%A7%E8%A1%97%E5%B8%82/s/H0888001/%E8%B6%85%E7%B4%9A%E5%B7%BF%E5%A0%B4/%E8%B6%85%E7%B4%9A%E5%B8%82%E5%A0%B4/%E5%86%B7%E5%87%8D-%E6%80%A5%E5%87%8D%E9%A3%9F%E5%93%81/%E6%80%A5%E5%87%8D%E5%B0%8F%E9%A3%9F/%E8%8A%9D%E5%A3%AB%E7%87%92%E9%AD%9A%E5%8D%B7%E6%80%A5%E5%87%8D/p/H0888001_S_10016601

Poyau    發表於 19-1-19 21:02

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊