網購天地

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

無端端遇到好無禮貌嘅人,唔想潑婦罵街所以 delete post ,請各位唔好再回呢個post

謝謝!

男爵府

我最近都係第一次用, 前幾日到既已經入左庫
但琴日(星期日)到既, 到依家都未入庫
唔知係咪星期日放假

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

szeszephoebe 發表於 19-1-21 11:02
我最近都係第一次用, 前幾日到既已經入左庫
但琴日(星期日)到既, 到依家都未入庫
唔知係咪星期日放假 ...

佢地剛剛覆左我,話琴日太多貨入唔切,今日一定會攪掂喎!

大宅

回覆樓主

唔知幾時開始逢星期日好多時都唔入倉

珍珠宮

yayaya123 發表於 19-2-18 11:58
唔知幾時開始逢星期日好多時都唔入倉

我琴日星期日都有一件到,又係到依家都未入庫,不過過年自動打款比較長咁就由佢無追

大宅

竇漪房 發表於 19-2-18 12:57
我琴日星期日都有一件到,又係到依家都未入庫,不過過年自動打款比較長咁就由佢無追
...

問題係過年前大概一月頭(定12月?)已經係咁
唔知係咪越黎越多人用,旺旺佢又無反應

大宅

竇漪房 發表於 19-2-18 12:57
...

連whatsapp都無反應
今朝到個d又唔入倉

珍珠宮

yayaya123 發表於 19-2-18 14:24
連whatsapp都無反應
今朝到個d又唔入倉

我琴日到嗰件終於入庫啦!

佢地通常要幾個鐘至覆msg

大宅

竇漪房 發表於 19-2-18 19:20

我都係,但到今日個件唔入倉,激死
你通常whatsapp定淘寶msg佢地?我今朝淘寶問,下晝Whatsapp又唔覆

珍珠宮

yayaya123 發表於 19-2-18 19:22
我都係,但到今日個件唔入倉,激死
你通常whatsapp定淘寶msg佢地?我今朝淘寶問,下晝Whatsapp又 ...

我通常淘寶旺旺問,朝早問夜晚覆,夜晚問就第二日朝早覆

我用過幾間,最快覆係buyup,好多次都係即覆或一個鐘內

大宅

竇漪房 發表於 19-2-18 20:09
我通常淘寶旺旺問,朝早問夜晚覆,夜晚問就第二日朝早覆

我用過幾間,最快覆係buyup,好多次都係即覆或一 ...

以前係淘寶問係秒覆,上架又快
依家慢哂

男爵府

我都用過一次, 依間野真係有d慢

大宅

竇漪房 發表於 19-2-18 19:20

你尋日有無件簽收咗?我個件到今日又唔入倉,想點呀

珍珠宮

yayaya123 發表於 19-2-19 15:51
你尋日有無件簽收咗?我個件到今日又唔入倉,想點呀

我琴日無,今日晏晝3點幾到5點幾入庫啦!

可能過年前後積左d貨未清到呱

大宅

回覆樓主

非常差,今日下午兩點幾俾錢,都唔出貨
淘寶俾錢個陣唔記得備註單號,之後旺旺問番佢有無問題,又係已讀不回

珍珠宮

yayaya123 發表於 19-2-24 22:23
非常差,今日下午兩點幾俾錢,都唔出貨
淘寶俾錢個陣唔記得備註單號,之後旺旺問番佢有無問題,又係已讀不 ...

無備註單號無問題的,我上次又係無都收到貨

子爵府

我剛轉用611easy今早收到貨而家都未顯示上架...............
另我用手機登入佢地個網不成功......
一直說我 用戶名或密碼錯誤........................
你地都一樣手機用否到佢地網頁嗎??????

珍珠宮

wslpklpkl 發表於 19-3-1 18:13
我剛轉用611easy今早收到貨而家都未顯示上架...............
另我用手機登入佢地個網不成功......
一直說我 ...

我係用電話個safari login,無問題呀!

今日下晝4點左右有貨到倉,已經上左架啦!反而前日到嘅琴日至上架

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

我今日啱啱收咗貨,佢入庫上架真係慢,有時要隔一日,但發貨到香港同埋打包都算快,我星期四打包,星期五晚貨到自提點。

大宅

呢間重量會唔會報大數?

首頁

尾頁

跳至