自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2019新春慶豚圓 2019勳章

屈臣氏蒸餾水今日(23日)正式啟動「Go Green由我做先」行動,行動之一是引進400部「Green Point智能膠樽回收機」

為了增加市民的回收意欲,回收機設有電子回贈功能,「滴滴賞」會員每投入一個膠樽,就可以儲5分(非屈臣氏牌子的膠樽一個1分),最少儲齊25分就有一份獎品。

https://www.hk01.com/18區新聞/286710/屈臣氏推400部智能膠樽回收機-回收5個膠樽有獎品?

tansyneko    發表於 19-1-25 13:30
wcpcelia    發表於 19-1-25 09:34
Cheuk2012    發表於 19-1-24 18:38

珍珠宮

2019新春慶豚圓 畀面勳章 大廚勳章

Thanks

男爵府

回覆 Justdoit123 的帖子

想知什麼禮物?thx.

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 畀面勳章

侯爵府

好似係25分可換$50百街券 或其他券

但唔知係禮券定優惠券

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

侯爵府

2019勳章 育兒性格勳章 熱血勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

水晶宮

謝謝分享

公爵府

Candy_CHUNG_LAU 發表於 19-1-24 17:13
好似係25分可換$50百街券 或其他券

但唔知係禮券定優惠券

全部係啲垃圾coupon 嚟架,無百佳券

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

wcpcelia    發表於 19-1-25 09:34
xww2006    發表於 19-1-25 08:02
cake05    發表於 19-1-24 23:35

大宅

開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

Support(emoji)

男爵府

回覆樓主:

果汁 汽水膠樽唔收

大宅

agee 發表於 19-1-24 20:40
果汁 汽水膠樽唔收

係咪驚d人唔洗 或者未飲晒就放入去?

子爵府

xyzlearner 發表於 19-1-24 23:10
係咪驚d人唔洗 或者未飲晒就放入去?

回收係分開水瓶同汽水瓶回收的,仲要分開水瓶顏色同瓶蓋同label來回來,香港剛剛開始,單一的容易回收,混合左就要搵人手一隻一隻甘分開,香港難搵人做。

公爵府

anitaho1226 發表於 19-1-24 16:32

想知什麼禮物?thx.

報紙寫 25分換50蚊百佳coupon,不過要買滿600蚊先可以用。 而家apps未見到有,只淨低一啲冇用嘅coupon

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 BK Milk勳章

_candy_ 發表於 19-1-25 00:45
報紙寫 25分換50蚊百佳coupon,不過要買滿600蚊先可以用。 而家apps未見到有,只淨低一啲冇用嘅coupon :la ...

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 MommyPanel勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 陪月勳章

報紙寫 25分換50蚊百佳coupon,不過要買滿600蚊先可以用。 而家apps未見到有,只淨低一啲冇用嘅coupon :la ...

$600-$50

公爵府

幾好

大宅

好難一次過買$600

侯爵府

佢網店經常都做買滿即減優惠
邊使專登儲分去換呢D 唔值錢o既coupon呢

又或者呢期做BOC 買500 送coupon 仲實際喇
做得咁冇誠意, 不如唔好做喇

大宅

2019新春慶豚圓 MommyPanel勳章 2019勳章 KMALL特別版勳章

謝謝告知

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊